دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین ماه آفرید و mamadshumakher

15 پیغام بازدید کنندگان

1. تقدیم به تمام دوستان عزیزم در انجمن علمی نخبگان جوان

سال 1392 رو در کنار شما دوستان عزیز و با مرام گذروندم و این باعث افتخاره منه و دوست دارم و ارزو میکنم این لحظات زیبا در سال های بعدی هم تکرار بشه با این تفاوت که هر سال به صورت تصاعدی بر تعداد موفقیت هاتون اضافه بشه...

امیدوارم از پیروزی های سالی که گذشت خشنود باشید و از شکست ها درس گرفته باشید و چراغ امید دلتون روشن تر از هر وقت دیگه باشه و بی صبرانه مشتاق شروعی با هدف هایی روشن و مشخص باشید

پیام امیدو به گوشم رسوندی/صدات خاطرم هست سکوتو شکستی/
    تویی که شبیه نفس توهوامی/نمیدیدم اما یه عمر که هستی

مثل یک ستاره که دنباله داره/به تنهایی هر شبم دعوتی تو/
    یه جور عجیبی بهم ربط داریم/که ناراحتم وقتی ناراحتی تو
    (ستاره های دنباله دار-علی لهراسبی)

سال نو مبارک
  2. ممنون...
  3. راستی اینم بگم حتما لازم نیست به دور بالای 4000 برسید اگر واقعا با شتاب کمی در حال افزایش سرعت هستید در دور 3000هم میتونید تعویض کنید اما خب مناسبش همون 4000 هست دیگه
  4. مرسی...خیلی لطف کردید...
  5. متاسفانه باید بگم بهتره که در دور موتوری که ذکر شده دنده رو تعویض کنید و این دور موتور مناسب در خودروی شما بین 4300 تا 4500 هست.

اگر در سرعتی قرار گرفتید که نیاز به افزایش سرعت ندارید خب عیب نداره دور موتور پایین باشه حتی نزدیک به 2000 اما به محض اینکه خواستید افزایش شرعت داشته باشید حتما معکوس برید که برای موتور خودروی شما نیاز هست.
  6. خب برای موتور خودرو شما این مهمه:
    حداکثر گشتاور (n.m/rpm) 182 / 4300~4500
  7. صدای موتور ملاک دقیقی نیست.

گاهی عایق کاری خودرو خوب نیست و صدای زیادی به درون خودرو میاد.گاهی صدایی از موتور شنیده نمیشه.بزار یه لحظه مشخصات موتورتونو پیدا کنم سر همون موتور بگم
  8. ممنون...خواهش می کنم...
    موتور2000 است...مدل ماشین mvm530
    خب من خیلی حساسم به صدای ماشین برای همین گیر میدم که زود دنده دهید میخوام بدونم درست است یا نه؟بازم ممنون
  9. سلام شبتون بخیر.خواهش میکنم

اگه یه وقت زیاد حرف زدم ببخشید.چون دوست دارم کامل اگاهی پیدا کنید به جریانات مخصوص به دور موتور.

ببینید موضوع این نیست که دور موتور روی 3 باشه 4 باشه یا بالای 4 نره و ... موضوع اینه که بدونید این دور موتور چی هست اونوقت راحت با موضوع کنار میاید.

ببینید اول که بستگی به این داره که خودرو چی هست.یعنی چه موتوری با چه مشخصاتی روی خودرو نصب هست.این موضوع روی نحوه رانندگی و اینکه دور موتور رو در چه محدوده ای حفظ کنید خیلی تاثیر داره.

شما باید بدونید که موتور خودروی شما در چه دور موتوری بیشترین گشتاور رو ارائه میده.ما به این عدد نیاز داریم.

مثلا اگر خودروی شما در دور موتور 4000 بیشترین گشتاور رو ارائه میده بهتره برای تعویض دنده دور موتور رو به 4000 یا حتی کمی بیشتر برسونید(میدونید که دور موتور 4000 یعنی همون دور موتور روی 4 باشه)

تا اینجا مشکلی نیست؟اگه ماشین واسه خودتونه بهتره بگید چیه تا درباره خود خودروی شما بحث بشه
  10. سلام...میشه یک سوال بپرسم؟؟؟؟
    پرسیدم:برای ماشین دور موتور بیش از 3 خوب است برای تعویض دنده یا کمتر....یا به صدای موتور بستگی دارد...میگن اگر موتور بیشتر گاز بخورد بهتر عمر می کند...درست است؟؟؟
  11. سلام
    ممنون بابت امتیاز
  12. سلام.گربه دوست دارم اما گربه ی ایرانی رو بیشتر دوست دارم.

اما این انار یه چیز دیگست.دلم اب افتاد
  13. سلام
    ممنون پیام جالبی بود و امیدوارم همیشه شاد باشید.
    امیدوارم گربه دوست داشته باشید...

14. سلام
    پیغام:شاد باش

نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 15 تا 15