دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین سيد محمد قاسمي و poune

14 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام خانم پونه
    به مرحمت شماحالم خيلي بهتر شده
    خواستم كه تشكر كرده باشم
  2. زن و شوهر پیری باهم زندگی می کردند. پیر مرد همیشه از خروپف همسرش شکایت داشتو پیر زن هرگز زیر بار نمی رفتو گله های شوهرش رو به حساب بهانه گیری های او می گذاشت. این بگو مگوها هم چنان ادامه داشت. تا این که روزیپیر مرد فکری به سرش زد و برای این که ثابت کندزنش در خواب خروپف می کند و آسایش او را مختل کردهاست...ضبط صوتی را آماده می کندو شبی همه سر و صدایخرناس های گوش خراش همسرش را ضبط می کند.پیر مرد صبح از خواب بیدار می شودو شادمان از این که سند معتبری برای ثابت کردنخروپف های شبانه او دارد به سراغ همسر پیرش می رودو او را صدا می کند،غافل از اینکه زن بیچاره به خواب ابدی فرو رفته است!از آن شب به بعد خروپف های ضبط شده پیرزن،لالایی آرام بخش شب های تنهایی او می شود......
  3. ديروز رفتم بيماستان دادگستري در ميدان فردوسي ولي خوب شلوغ بود و سوالات من هم زياد نتونستم كه همه را بپرسم شايد هم دلم گرم بود كه كسي را اينجا دارم كه از ايشون سوال بپرسم
    خانم پونه من 3تا سوال در قسمت پزشكي پرسيدم ولي اين سوال را نميدانستم كه ايا به سرفه ربط داره يا نه
    من هنگامي كه پله هاي عابر پياده را بالا ميرم و يا فعاليت سريع انجام ميدهم خيلي زودتر از اينكه فكرش را بكنيد من نفس نفس ميزنم
  4. سلام خانم پونه
    از راهنماي كه كرديد فوق العاده تشكر مي كنم
  5. شما به پزشک مراجعه کردید؟
    ممکنه آسم باشه بهتره هر چه زودتر به یه پزشک متخصص مراجعه کنید تا آزمایشات لازم رو براتون بنویسه و انجام بدید.
    مشکلی نیست با همون نام کاربریم میتونید صدام کنید.
  6. سلام
    با اين سرفه هاي كه مي كنم از خودم ديگه بدم اومده
    در خواب سرفه نمي كنم
    در حالت ساكن سرفه نمي كنم
    خدا نكنه اضطراب داشته باشم .سرفه مي كنم زياد
    وقتي زياد صحبت ميكنم باز هم سرفه زياد ميكنم
    مخصوصا در محيط هاي در بسته و خفه سرفه ميكنم
    واي بوي غذاي سرخ كردني باز هم سرفه
    جديدا دماي بدنم زود بالا ميره گرمم ميشه

اخ .با اين سرفه ها كلافه ميشم (كمك )
  7. سلام
    خانم پونه (ببخشيد من به اسم كوچك شما را نام ميبرم چون نام خانوادگي شما را بلد نيستم اگر امكان داره نام خانوادگيتان را بفرماييد تا با ان نام شما را مخاطب قرار دهم)
    در بحث ي كه من را دعوت كرديد ممنونم /جالب بود
  8. سلام مجدد.
    شما میتونید برای پیدا کردن یه فردی که حسابداری خونده به بخش مربوطه اش مراجعه کنید و از مدیر بخش کمک بگیرید.
  9. سلام
    شرمنده چون كه من تازه عضو شدم . خيلي بلد نيستم در اين بحث ها كه دعوت شدم شركت كنم (من را راهنمايي مي كنيد)
    در ضمن من اگر بخواهم با فردي كه حسابدار هست اشنا بشم براي تبادل نظر چكار كنم
    مننون ميشم راهنماييم كنيد
  10. سلام مرسی شما خوب هستید؟
    مرسی بابت شعر زیباتون.
  11. زندگانيم و زمين زندان ماست
    زندگاني درد بي درمان ماست
    راندگانيم از بهشت جاودان
    اين زمين زندان جاويدان ماست
  12. شما خوبيد؟
  13. علیک سلام.
  14. سلام
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 14 تا 14