دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین shabhayebarare و ^*زهرا*^

30 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. دلت شاد و لبت خندان بماند
    برایت عمرجاویدان بماند
    خدارا میدهم سوگند برعشق
    هرآن خواهی برایت آن بماند
    بپایت ثروتی افزون بریزد
    که چشم دشمنت حیران بماند
    تنت سالم سرایت سبز باشد
    برایت زندگی آسان بماند
    تمام فصل سالت عید باشد
    چراغ خانه ات تابان بماند
    نوروز پیشاپیش مبارک
  2. خواهش میکنم اشکالی نداره فناوری چی؟؟؟؟ نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  3. ببخش آجیه گلم سایت قاطی کرد آجی جونم نه نمیدونستم بنظر من رشته کامپیوتر رشته ی خیلی خوبیه آجی مخصوصا برا خانوما بازار کار پر دردسری نداره گلم
  4. آهان که اینطور!!! راستشو بخوای من اکثر اوفات تو خونه تنهام!!!! نه دانشجو نیستم!!!! یعنی معلوم نیست!!!! نمیدونم میدونی یانه پارسال برا کنکور تجربی شرکت کردم قبول شدم نرفتم تا بخونم برم ریاضی مهندسی کامپیوتر !!!!!!!! حالا هم بین مهنذسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات گیر کردم برای اینکه جلو بیافتم تو رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی شرکت کردم فناوری قبول شدم حالا موندم برم فناوری یا کامپیوتر از هر کی میپرسم کسی درست و حسابی راهنمایی نمیکنه!!!!!!!!!!!!!! میگن نمیدونیم!!!!!!!!!
  5. چیزی نشده خونه تنهام دلم گرفته از تنهایی بدم میاد آجی
    چرا آجی؟راستی آجی دانشجویی؟
  6. چرا عزیزم چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ راستشو بخوای منم یخورده ناراحتم واسه درسم!!!!!!!
  7. خوبم مرسی آجی زهرا تنهام یکمی دلم گرفته چه خوب شد اومدی آجی
  8. سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااامی گرم و صمیمی به خواهر مهربان و فعال خودم فرشته خانم!!! مکرسی عزیم!!! چقد خوشگلن منم دارم برات صبر کن!!!!!!!! چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟
  9. سلااام آجی زهرای خودم خوبی آجی

این گلا تقدیم به آجیه گلم
  10. کلیپی که درست کردم گذاشتم رو سایت......... دیشب دعوت کرد........!!!!!!!
  11. نه کدوم کلیپو؟؟
  12. مرسی راستی کلیپو دیدی؟؟
  13. سلام .
    آره عزیزم زیست میخونم اما برا فوق میخام انشاالله میکروبیولوژی یا بیوشیمی بخونم
    انشاالله موفق باشی عزیزم
  14. اشکالی نداره جدی؟؟؟ زیست؟؟ پس میخواین زیست شناس بشین؟؟ من........ تو دبیرستان تجربی خوندم......... تو دانشگاه اگه خدا بخواد ریاضی-فنی مهندسی-مهندسی فناوری اطلاعات!!!
  15. رشتم زیست شناسیه آجی جونم
    ببخشد دیر ج دادم اینترنتم 1 لحظه قاطی کرد آجیه گلم رشته شما چیه ؟
  16. انشاءالله که تو درسات موفق و مؤید بشی!!! فعلا شب بخیر!!
  17. ممنون!!! آره!!! چقدر خوب!!!رشته ت چیه؟؟؟ راستی این همه مدت من یادم رفته بود اسمتو بپرسم ببخشید!!
  18. مرسی عزیزم فعلا که اول ترمه و درسا عالیشما خوبی؟
  19. خوبی فرشته جون!!! چه خبرا؟؟؟ درا چطوره؟؟
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 20 تا 30
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین