اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
درود بر استاد گرامیسال نوتون مبارک . موفق و پیروز باشید.
آقا شما کلا قصد داری مارو مرام کش کنین متشکرم داداشی عید شمام مبارک باشه البته پساپسشرمنده
سلام. من جزوه زیاد ندارم البته یه سری هارو میتونم از دوستام واستون جور و یا دانلودمبکنم. ولی یه راه بهتون پیشنهاد میکنم برید جلوی دانشگاه امیر کبیر یه سری از دانشجو های ساخت و تولید رو پیدا کنید و جزوه هاشونو همونجا کپی کنید .دو سه بار برید جور میشه جزوه هاتون من برای یکی از آشناهامون از دانشگاه شهید بهشتی این کارو کردم.
سلام خسته نباشید داداش خیلی خیلی فوری نیاز به حزوه های ساخت و تولید دارم....واسه کنکور میخام اگه واسه امیرکبیر باشه که خیلییییی بهتره نمیدونین باید چیکار کنم؟؟!؟!
سلام استاد ممنون بابت امتیاز. توضیحم ک حسین توضیح خوبی داد تو تغییر طراحی ماشین قالب هام و ... تغییر میکنه و بطور کلی نیاز به یه خط تولید جدیده که هزینه بره.نقشه هایم ک گفتم فرانسوی بود نقشه های جیگ بود ک اکثرا عکس گرفته شده و بود و دوباره همونارو از روی عکس نقشه، دوباره کشیدیم و دوباره مدل کردیم البته یه بخش خیلی کوچیکش به شرکت ما رسید. تغییراتم تو حین کشیدن انجام شد.البته از حق نگذریم یکی از دلایلی ک میبینی هزینه زیادی واسه رسیدن ب این مرحله داشته مربوط به تحریما بودا ک هنوزم ک هنوز تو تامین بعضی از مواد اولیه شرکتا موندن حالا چه برسه بخوان به تولید برسونن اونم یه محصول جدیدو.
درود بر استاد بزرگ شیرینی پزی.خوبی شما؟بعد هی بگید که بهتون نگم استاد یه قنادی و جمع کردین آوردین.واقعا استادینو راضی به این همه زحمت نبودم فقط اومده بودم خودتونو ببینم.
بههههه درود استاد احوالات شریف؟؟ بفرما کامتو شیرین کن
نه این حرفا چیه استاد من جدی میگم استاد.نشان استادی لایق و برازنده شماستتا من یاد نکنم شما که از ما نمیکنید مرسی خدارو شکر خوبه خوبم.شما خوبین؟خوش میگذره؟
دیگه یاد گرفتین منو ازیت کنین... خوبین ؟خوشین؟
سلام استاد خواهش.....
سلام رفیق مرسی ....
کسى قدم به حرم ، بى مدد نخواهدزد ، بدون واسطه دم ازخدا نخواهدزد ، گداى کوى رضا شو ، که آن امام رئوف ، به سینه احدى دست رد نخواهدزد... بهترین شادباشها تقدیم به شمابه مناسبت میلاد امام رضا(ع)
خدارو شکر ک اوضاع خوبه و کلا میگذره استاد.نمیگم هر چی که میخوای بشه ولی دعا میکنم هرچیزی ک صلاحته همون بشه و اون چیزاییم ک میخوای اگه تو رسیدنش برات خیر و مصلحتی باشه توکل ب خدا حتما میشه . و درست شناخت اندکی ازت دارم ولی میدونم ک انقدر توانمند هستی که تو کاری کم نیاری و مطمیننم موفق میشی و به اون نتیجه ای ک لایقش هستی میرسی.
متشکرم...مام میگزرونیم... ایییی.فک کنم بوی بهبود داره میاد از اوضاعم.... دعا کنین که کم نیارم انشالله همه چی روبراه شه براتون رفیق....
سلامتی.فعلا ک ایام ب کام نیست ولی باز خداروشکرمیگذره مثل روزای خوش ،منتظرم این روزام بگذره،یکم کارام عقب افتاده و جور در نمیاد ک سریع تموم کنم و دفترچه پست کنم،حالاتموم شه پست میکنم و میرم،واسه شما چی اوضاع خوبه؟انشالا ک خوب وخوش باشه لاقر
ای بابااااااااااااااا رفیق استادی لایق خودته.... اون شب یعنی دوس داشتم زمینو گاز بزنم....والاااااا نه از هیچ کدوم...از این مخابرات خراب شده..... خوبین حالا؟خوشین؟ایام به کام هست؟سرباز فراری شدین؟
گریه نکن درست میشه استاد چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااا آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخه؟ مشکلش چیه سرعتش پایینه یا مودم مشکل داره ؟
سلام داداش مرسییییییییییییییییی.لطف کردی...منت میزاری به سر ما نه به خدا...این اینترنت امانمو بریده الان دقیقا 30 مینه دارم التماسش میکنم میلمو باز کنه.... داره اشکم درمیاد دیگه... چوب کاری نفرمایین....
سلام و درود بر استاد بزرگ داشتم ازین ورا رد میشدم گفتم یه حال از شما بپرسم ؟خوبی انشالا؟ امیدوارم ک همیشه شادو سلامت باشی و خدا از استادی کمت نکنه