اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام ممنون از دسته گل ، شما خودتون گلید نیازی به دسته گل نبود.
بله حق با شماست....
سلام من تو این روز نظرم رو براتون گذاشتم .... صفحه 4 پیام هاتون رو نگاه کنید میبینید. think - 30th November 2011 06:29 AM مشاهده مکالمات ویرایش گزارش سلام بخشهای تالار شیمی خوبن اما بعضی قسمتاشون بروز نیستن. الان تو تالار شیمی بودم برام خیلی جالب شده بود 14 میهمان اون لحظه داشتند تو تالار شیمی میچرخیدن که 7 تا از اونا توی گرایش های مهندسی شیمی بودن . اما این در حالی هستش که بخش گرایش های مهندسی شیمی آخرین بروز رسانیش برای 7 نوامبر بوده. بخش نانو تکنولوژی و تازه های مهندسی شیمی و بخش سوالات تالار مهندسی شیمی هم خیلی وضع بهتری نداره . کلی بهت بگم نسبت به جاهای دیگه سرده. البته دلیل اصلی که نسبت به مثلا تالار کامپیوتر سردتره پایه بودن این رشته هستش . شما اگه دقت بکنی میبینی همه چه مهندس شیمی ،الکترونیک ،مکانیک، هوافضا،پزشکی و...و چه آدمای معمولی همه تقریبا یه کامپیوتر رو دارن و همشون دوست دارن توی کامپیوتر مشکل خاصی نداشته باشن اما شیمی یه رشته پایه هستش که همه جا این رشته ارائه نمیشه و البته آمار دانشجوهاش هم زیاد نیست . همچنین کتابای الکترونیکی برای شیمی به زبان فارسی نسبت به رشته هایی که پایه نیستن خیلی کمتره. یه مثال برات بزنم : من خودم یه زمانی چندتا کتاب فارسی در مورد پلیمر نیاز داشتم که تحقیقم رو کامل کنم . توی کتاب فروشی ها یکی دوتا رو پیدا کردم اما خدا بده برکت قیمتاشون وای وای منم که دانشجو ، از اون بی پولای خفن که رقیب ندارن (آخه توی دانشگاه ما اولای سال هنوز مسابقه بی پولی شروع نشده من رتبه اول کشوری رو اذان خودم میکنم حالا آخر سال که دیگه رقابتم جهانی میشه) خلاصه بهت بگم من بیخیال کتاب شدم و رفتم دنبال الکترونیکیش . خداییش همون روز انگلیسیش رو پیدا کردم اما اون زمان انگلیسیم قوی نبود . رفتم جایی 16 هزار تومن دادم یه چند تا دی وی دی آخه طرف میگفت تو این دی وی دی ها هر کتابی بخوای از هر رشته ای پیدا میشه . چشت روز بد نبینه من کل این دی وی دی ها رو زیرو رو کردم فقط 20 کتاب شیمی بین 13 گیگ کتاب پیدا کردم که یا مقاله بودن یا از این کتابایی که تو اینترنت دیگه راحت پیدا میشه. چشمم کور رفتم همون سی دی انگلیسی رو خریدم نشستم خط به خط ترجمه کردم تا اخرش کارم رو انجام دادم . اینو میخوام بگم ، دیگه کسایی که رشتشون شیمی هست خودشون تقریبا میدونن که کتاب الکترونیکی فارسی که واقعا نیاز باشه منطقیه که توی این سایتا نشه پیداش کرد. اما بخش تازه های شیمی رو من خودم به شخصه اصلا قبول ندارم . من زیاد میرم سایت ناسا و از اوجا خبرای شیمی رو دنبال میکنم . کافیه که برید سایت ناسا خدا بده برکت از تازه های نانو .
سلاام نظرتون رو دربراه شیمی به من بگید منتظرم
سلام بخشهای تالار شیمی خوبن اما بعضی قسمتاشون بروز نیستن. الان تو تالار شیمی بودم برام خیلی جالب شده بود 14 میهمان اون لحظه داشتند تو تالار شیمی میچرخیدن که 7 تا از اونا توی گرایش های مهندسی شیمی بودن . اما این در حالی هستش که بخش گرایش های مهندسی شیمی آخرین بروز رسانیش برای 7 نوامبر بوده. بخش نانو تکنولوژی و تازه های مهندسی شیمی و بخش سوالات تالار مهندسی شیمی هم خیلی وضع بهتری نداره . کلی بهت بگم نسبت به جاهای دیگه سرده. البته دلیل اصلی که نسبت به مثلا تالار کامپیوتر سردتره پایه بودن این رشته هستش . شما اگه دقت بکنی میبینی همه چه مهندس شیمی ،الکترونیک ،مکانیک، هوافضا،پزشکی و...و چه آدمای معمولی همه تقریبا یه کامپیوتر رو دارن و همشون دوست دارن توی کامپیوتر مشکل خاصی نداشته باشن اما شیمی یه رشته پایه هستش که همه جا این رشته ارائه نمیشه و البته آمار دانشجوهاش هم زیاد نیست . همچنین کتابای الکترونیکی برای شیمی به زبان فارسی نسبت به رشته هایی که پایه نیستن خیلی کمتره. یه مثال برات بزنم : من خودم یه زمانی چندتا کتاب فارسی در مورد پلیمر نیاز داشتم که تحقیقم رو کامل کنم . توی کتاب فروشی ها یکی دوتا رو پیدا کردم اما خدا بده برکت قیمتاشون وای وای منم که دانشجو ، از اون بی پولای خفن که رقیب ندارن (آخه توی دانشگاه ما اولای سال هنوز مسابقه بی پولی شروع نشده من رتبه اول کشوری رو اذان خودم میکنم حالا آخر سال که دیگه رقابتم جهانی میشه) خلاصه بهت بگم من بیخیال کتاب شدم و رفتم دنبال الکترونیکیش . خداییش همون روز انگلیسیش رو پیدا کردم اما اون زمان انگلیسیم قوی نبود . رفتم جایی 16 هزار تومن دادم یه چند تا دی وی دی آخه طرف میگفت تو این دی وی دی ها هر کتابی بخوای از هر رشته ای پیدا میشه . چشت روز بد نبینه من کل این دی وی دی ها رو زیرو رو کردم فقط 20 کتاب شیمی بین 13 گیگ کتاب پیدا کردم که یا مقاله بودن یا از این کتابایی که تو اینترنت دیگه راحت پیدا میشه. چشمم کور رفتم همون سی دی انگلیسی رو خریدم نشستم خط به خط ترجمه کردم تا اخرش کارم رو انجام دادم . اینو میخوام بگم ، دیگه کسایی که رشتشون شیمی هست خودشون تقریبا میدونن که کتاب الکترونیکی فارسی که واقعا نیاز باشه منطقیه که توی این سایتا نشه پیداش کرد. اما بخش تازه های شیمی رو من خودم به شخصه اصلا قبول ندارم . من زیاد میرم سایت ناسا و از اوجا خبرای شیمی رو دنبال میکنم . کافیه که برید سایت ناسا خدا بده برکت از تازه های نانو .
سلام تالار شیمی مورد پسندتون هست ....؟ نظری دارید در مورد تالار شیمی سایت ....