اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام آغاز امامت آقا امام زمان _عج الله تعالی- بر شما مبارک
سلام احوال شما؟خوبید؟زیر سایه اتونم.سالروز ولایت امام زمان (عج)رو بهتون تبریک میگم
سلام کم پیدایین؟
سلام آقامهدی.جدا قدیمیا گل گفتن که کار امروز رو به فردا ننداز!ولی خب ایندفه "اهم و فی الاهم "کردم انشالله فرصت بین ترمی ام رو میذارم واسه همین کار. ممنون که به یادمی
سلام نگران نباش خوب از یه جا شروع کن ما هم هستیم دلتو بزن به دریا درست میشه
سلام آقا مهدی!با فاطیما هم طرحم رو مطرح کردم؛نمی دونم توی فرهنگ لغت شما جمله ی (کارت گررررره)شنیدین و دارین یانه اما ما ها وقتی کارمون خیلی بیش از حد طول می کشه و حالتی مثل الان من براش پیش میاد!خیلی سردر گم شدم
سلام به ارمانگرای عزیز طرحتون چی شد ؟
سلام به آرمانگرای عزیز من اگه بخواهید تو زمینه زراعت هستم چقدر زمین به این طرح میخوای اختصاص بدی و شرایط کاشت و داشت و برداشت و زمان شروع و ... رو مشخص کن انشاا... که بتونم کمکتون کنم اگه میخوایید شرایط کاشت و داشت و برداشت کنترل شده باشد حتما منو تو این زمینه روشن کن راستی با مدیر بخش هم هماهنگ شو حتما میتونه بهمون کمک کنه
در کاسه غیر پسته خندا ندیده اند بادام تلخ درد یتیمان ندیده اند گفتند نیست از شب یلدا بلند تر پیداست که شام غریبان ندیده اند
سلام مهدی جان راستش من قبلا یه طرح داشتم که متاسفانه بخاطر بی مبالاتی خودم به اسم کس دیگه ای ثبت شد اما با این وجود ناامید نشدم و یه طرح دیگه پیدا کردم الان هم واسه رسیدن به جایی که ممکنه حاضرم هرجای دنیا که بتونه کمکی بهم بشه برم از این جهت جاتون رو پرسیدم .ببخشید اگه جواب پیغامتون رو دیر میدم شدیدا درگیرامتحانا بودم سایت هم زیاد با ماراه نمی اومد.خوشحالم می کنید اگه کاری از دستتون بر میاددریغ نکنید
سلام آرمانگرای عزیز جا مون زیاد مهم نیست فقط بررسی کن ببین میتونیم کاری بکنیم برای رفع مشکلتون در بخش زراعت این داروی گیاهی من میتونم کمکتون کنم تو چه سطحی میخواهید کار کنید و ... اگه مایلید من هستم
سلام مگه شما مال کجایید؟خودم علارقم تلاشام فعلا به جایی نرسیدم و اینم معطله خوشحال میشم اگه از این رکود نخوت درم بیارید.ممنون.چشم به خانم مدیرمونم یه سری می زنم
راستی موضوع رو با مدیر بخش کشاورزی درمیون بذار حتما میتونه مارو راهنمایی کنه
سلام رامون یه کم دوره - اوواه _ اما میشه بذار بعدا با هم بررسی میکنیم تصمیم بگیر تا بریم سر اجرا من هستم تو بخش کاشت و داشت و برداشت مشکلی نیست اما ببینیم اول چکار میخواهیم بکنیم بعد اگه موافق بودی اجراییش کنیم
سلام مجدد ببخشید این روزا زیاد مزاحمتون میشم.جدا شما امکاناتش رو دارید!!!!!!!!!!!!!یعنی این دفه زدم به هدف؟اهل شیرازم .شیراز هم درس می خونم
آرمانگرای عزیز سلام میتونی بگی کجایی و تو چه دانشگاهی درس میخونی من امکانات کاشت و داشت و برداشتو دارم البته میدونیکه زمان میبره با مدیر بخش کشاورزی هم در میون بذار حتما حل میشه باهم به یه نتیجه میرسیم نگران نباش
سلام آرمانگرای عزیز خوب ببینم چکار میشه کرد یکی اینکه شما تو چه شهری هستید در ثانی تو چه دانشگاهی درس میخونید ثالثا من امکانات کاشت و داشت و برداشت رو دارم میخوای اقدام به کشت کنیم در سطح آزمایشی تا گونه واقعی این گیاهو شناسایی کنیم اگر موافقی بیشتر جلو میریم و دیگه اینکه این کار زمانبر هست !اما نتایج قطعیه حتما یه سری به فاطیما بزن مدیر بخش کشاورزی نگران نباش حل میشه F a t i m a
سلام آقامهدی خسته نباشید!ممنون که زحمت کشیدیدامامشکل من هنوز حل نشده من همه این اطلاعاتی که دادید رو داشتم اسم علمی اون هم جسارتا سلوی نیست سالویاست که انواع مختلفی داره و اونی که مد نظر من بوده سالویا آفیشینالیس بوده .اطلاعات من کامله درباره دارواما مشکلم توی اینه که استاد میگه این چیزی که الان در دسترس من هست یک گیاه دارویی از یک خانواده دیگه اس!!!میخوام اگه بشه کسی یا جایی که بتونم نحوه برداشت مستقیم یا کسی که این کار رو می کنه ملاقات داشته باشم اگرم که............بازم ممنون که وقت گذاشتین
بهترین زمان برداشت از نظر بیشترین مقدار اسانس در برگ در آغازظهور گلها می باشد.معمولا در حدود ۲۰ سانتی متر از قسمت فوقانی ساقه های گیاه با برگهای ان چیده می شود و پس از چیدن گل در مدت ۸-۷ روز در سایه و در جریان هوا پهن میکنند که خشک شود تا ضمن اینکه حداکثر اسانس در برگ می ماند رنگ سبز خاکستری برگ نیز به این ترتیب حفظ شود .پس از اینکه ساقه ها خشک شد برگها را از ساقه ها جدا کرده و در ظرفهای کاملا سربسته ای حفظ می نمایند. فکر کنم اختلاف شما سر گونه های دارویی این گیاهه شما احتمالا روی سلوی کار کردین عطاریها چون سلوی ارزونتر و در دسترستر ه اونو بعنوان مریم گلی میفروشند البته زیادم بیراه نگفتن این هم گونه ای از مریم گلیه اما جنبه دارویی چندانی نداره دوست عزیز اگه مشکل حله که هیچ اگه نه بهم اطلاع بده