اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
دوستم!!!!! این چنین نفلمایید خب... کودک دلونم بهش بَل میخولد خب... Client کلی معنا دالد... ملتبط با لشته تخصصیم هست... محتاجم به دعا...ان شاالله با نمره های خوب ترم را به پایان می رسانین... با کلی افزایش معلومات برای ترم بعد...
اخه این ک نشد اسم دعام کن
ان شاالله موفق باشی خانوم.... من Client هستم دوست خوبم.
من حتی اسمتم نمیدونم
سلام هیچی امتحان
سلااااااااااام .....احوال خانوم ؟
سلام بر شما. خواهش میکنم.نفرمایید. چلاااااااااااااا؟ آخه تلخی برای چی ؟!!! دوست من، غصه نخور. ببین باور کن باور کن، سختی (حداقل برای درس خوندن) واقعا واقعا واقعا موجب پیشرفت آدم میشه.خودم تجربه کردم که میگماااااااا. الان میدونی چه شکلی شدم.نگاکن این شکلی: شایدم این شکلی: دختر خوب این رشته که داری میخونی و برای قبولیش زحمت کشیدی، یکی از فوق العاده ترین رشته هاست.اگر به کارای پژوهشی و تحقیقاتی علاقه مند باشی، مطمین باش شیرینی این رشته به دلت می نشینه که هیچ ، تازه چند برابر هم میشه.بله برخی رشته ها به جهت سختی قابل مقایسه با برخی رشته ها نیست. رشته های شاخه های پزشکی، کامپیوتر و هوافضا بر اساس اعلام سازمان(اسمشو نبر)جز سخت ترین هاهستن. ولی فوق العاده جذاب هستن. آینده خوبی مطمین باش در انتظارت خواهد بود، اگر بخواهی و تلاش کنی بهترین باشی. ببین وقتی استادتون تحقیقی میده(البته ترم اول خیلی کم این اتفاق میوفته) و یا تمرینی برای حل کردن بهتون میده، یا ازتون میخواد بیاین ارایه بدین برای هفته بعد و.... سعی کن هر جوری شده، به هر نحوی شده، شما جز همان معدود نفراتی باشی که همیشه پیشرو هست. بعد میدونی چه اتفاقی میوفته ؟ همّه یه حساب دیگه ای رو شما باز میکنن.از استاد و مسیول آموزش بگیر تا ااااااااااا خود دانشجوها و هم کلاسیات. بعد میدونی چی به سمت شما میاد ؟ کلی انرژی مثبت ، کلی نگاه مثبت که اعتماد به نفستو برای برداشتن قدم بعدی بالاتر می بره .قدم بعدی برای بهترین بودن. اینی که بهت گفتم ، همینجوری از رو هوا نگفتماااااااا. یه عمره که از بچگی تا الان که کودکی(مهندس کوچولویی) هستم، تجربه اش کردم و واقعا نتیجه داده.امتحانش ضرر نداره هاااااااا.
سلام ببخشید دیر جواب میدم والا ما ک ترم اولیمو جز تلخی چیزی ندیدیم... ترم اولش خیلی واحدای سنگین دادن... کنکور برای من ی شکست بود... از آینده هم کسی چیزی نمیدونه ولی امیدوارم آینده این رشته خوب باشه شما می خواین رشتتون رو عوض کنید؟
سلام بر شما. خواهش میکنم .بله، قبلا به این موضووع اشاره کرده بودین که ورودی کارشناسی هستین.موفق باشین. بله بله.از این جهت درسته (سختترین) و اینکه فقط حدود 25 نفر پذیرش داره. ولی گمان نمیکنم دوتا کنکور داشته باشه برای مقطع ارشد !!!!! ینی یجورایی مطمئنم. خب حالا راضی هستین ازش ؟کجا مشغولین الان؟به نظرمنکه رشته فوق العاده شیرینیه.فوق العاده پژوهشی و تحقیقاتی.البته در زمینه های زیادی کاربرد داره ولی فعلا در ایران روی این قضیه بیشتر تمرکز شده و تمهیداتی هم برای آینده این رشته در نظر گرفته شده. از نظر شما چگونه هست ؟البته میدانم هنوز شاید زوده برای این سوال ولی نظرتان چیست؟
سلام بر شما. دوست من کنکور ارشد رشته بیوتکنولوژی پزشکی وزارت بهداشت منظورم هست .
سلام من ورودی امسال مقطع کارشناسی هستم منظورتون گرایش پزشکی برای ارشده؟ یا دکترای پیوسته بیوتک؟ کنکوری هستین؟
سلام بر شما. دوست من شما را خانوم سونای بمن معرفی کردن. ممکنه اطلاعاتی در زمینه بیوتکنولوژی پزشکی در اختیارم قرار بدین ؟؟