دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین deepdrip و باستان شناس

15 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام جناب دکتر
    خوشحال میشم به اون عزیزی از مدیران سایت در زمینه رشته تخصصی خود کمک کنید تا بتونه کنور دکترای خوبی رو در ماه اسفند داشته باشه منتظر پاسخ شما هستم .....ممنون
  2. خواهش می کنم . انجام وظیفه است.
  3. تشکر
  4. سلام . با توجه به شرایط پیش آمده در تاپیک دعوت به همکاری از دوستان ادبیاتی ، به نظر دلخور بودید . ممنون از احوال پرسی شما . اما درباره تصمیم گیری ، حضورتان عارضم که با اشتراک مساعی مدیر بخش و دوستان صاحب فکر و ایده ، در زمان هایی که فرصت دست دهد ،حتما به شکل بهینه اتخاذ عمل خواهد شد. نیاز به تغییرات ، احساس می شود . (ایجاد دسته بندی و جهار چوب های جدید . جا به جایی برخی تاپیک هایی که دوستان متقبل زحمت شده اند و ... ) .خانم طلیعه پیشنهاد خیلی خوبی را با من مطرح کردند ، منتهی مراتب ،تکمیل ایده را به بعد از تحولات موجود در سایت ،گذاشته تا بدون مشکلات سرعت و ... فعالیت ها انجام گیرد . برخی از موارد به جناب مدیر بخش ، مستر جنتلمن اطلاع رسانی شده .
  5. سلام....
    علوم تر بیتی رو چطور دیدید؟
    همیشه بهبود در اوضاع جهان خواهد بود ....حالا در چه زمینه ای بهبود هست شما تصمیم می گیری .
  6. علیک سلام بر جناب معاون کل . خوب هستید؟ روز شما هم خوش .بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوم ؟
  7. سلام
    شب خوش
  8. خیلی ممنونم
    عید شما هم مبارک باشه
    به دل خوش ان شا ا...
  9. سلام.عیدتان مبارک .زیبا بود.تشکر
  10. سلام .از لطفتون سپاسگزارم .
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 15 تا 15