اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام سعادت ، سخاوت ، سربلندی ، سروری ، سلامتی و سرور را برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم. ان شاء الله سالی سرشار از شادی و سربلندی داشته باشید. http://upcity.ir/images2/45920427336640638683.jpg
ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا را بر تمام شیعیان گرامی تبریک عرض میکنم.
اگر روزهایم را بخش کنم تنها یک بخش می ماند ان را در صندوقی نگه می دارم در گوشه ای از خانه ی قلبم پنهان می کنم شاید زیر خروارها خاک یا لای شلوغی های کتاب هایم انوقت دمدمه های اذان که هیچ صدایی و هیچ نگاهی بجز زیبایی تو نیست ارام گام بر می دارم و به سراغ صند.قچه می روم و تمام انچه را که دارم به تو هدیه می دم با اینکه فقیر و دست خالی ام اما این تمام دارایی من است که تنها تو لایقش هستی خدای مهربانم
سلام بر چهره پر ز نور مهدی صلوات - بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست - بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
سلام عید بزرگ مبعث بر شما و خانواده محترم فرخنده باد
مرسی همچنین
سلام دوست عزیزم.... سال نو پیشاپیش مبارک..... امیدوارم سالی پر از موفقیت... به همراه تمام اتفاقای خوب داشته باشی.....
وایی چ عکس قشنگی! مرسییییییی. از دیدنش لذت بردم.
سلام دوست عزیز خیلی ممنون / لطف کردید مؤید باشید
عیدتون مبارک.
سلام دوست عزیز تشکر / لطف کردید
اینو میزارم رو کتیبت هیشکی چشت نزنه ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ � �� � � � �♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ۞۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞.۩۩۞ ۞ *•.¸.•* بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِیمِ •¸ .*• ۞ ۞ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ۞ اللَّهُ الصَّمَدُ ۞ لَمْ * • ۞ ۞ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ۞ وَلَمْ یَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ * • ۞ ۞ *•.¸.•**• صدق الله العظیم *•.¸.•* *• ۞ ۞۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ � �� � � � �♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
سلام عید غدیر مبارک باد