اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
روز ملی بانوان ایرانی (جشن اسفندگان)
سواستفاده يك عرب از نام خليج فارس
پس تبريك ميگم عزيزم خدمت از ماست
بله معاون سایت هستم در خدمت
ممنونم سارا جان سارا ... ارتقا رتبه داشتي درسته؟؟؟
خدا رو شکر ...خیلی خوشحالم از اینکه بهتری ... بیشتر مراقب باش زیاد بلند و کوتاه هم نشه تا مدتی بهتر شدی بیا...
قربونت بهترم آره برگشتم به كاراي روزانه اما بايد خيلي مواظب باشم هنوزم در حال درمان و مراقبت هستم خودت چطوري خوبه خوبي عزيزم اوضاع سايت چطوره همه چي روبراهه؟
رو ماهت سلام خانمی ... حالت خوبه ؟ الان وضعیت کمرت چطوره؟ برگشتی به کارای روزانه خودت ...
سلام سارا جان خوبي عزيزم ممنون از محبتت خدارو شكر كمي بهتر شدم خيلي دلم تنگ شده مدت طولاني سر نزده بودم
گل سارا حالت چطوره خانمی ؟ بهتری؟
عزیزم عیدت مبارک برای من هم دعا کن
سلام سارای عزیزم خوبی؟ خیلی سپاس گزارم از این همه توجهت نه عزیزم فعلا عمل نکردم ، عملم به خاطر یک مسئله ای افتاد به آذر ماه فعلا دارم با دردش کنار میام عزیزم
خدایی همش تو فکرت بودم گفتم خدا کنه عملش خوب باشه تا بتونه دوباره راه بره و بیات .....خدا رو شکر ازت خبری شد خیلی دوست دارم سارا جونم
خدا رو شکر سارا ..... عمل کردی ...الان دوره بعداز عمل هستی زیاد از جا بلند نشو ...زودتر بهتر بشم میخوام بیای پیش خودم ...منتظرت هستم عزیزم .... میخوام مسولیت های زیادی بهت بدم ....منتظرم
سلام سارای عزیزم خوبیممنونم از این همه محبتت و اینکه به یادم هستی دوست خوبمتغییر رنگ و بهت تبریک میگم عزیزمخیلی دیر به دیر سر میزنم اما خودت که میدونی زیاد شرایط مساعد ندارم اما امیدوارم هر چه زودتر این بحران و رد کنممواظب خودت باشی دوست نازنینم
سارا گلی منتظرت هستمااااااااااااااا