دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین فرهاد علیپور و medesa

10 پیغام بازدید کنندگان

1. به اطلاع کلیه علا قمندان شعر می رسانم در موضوع زیر فعالیت نشون بدهند:

یک بیت از تو... دو بیت از من

دوستان به ازای هر بیت شعر کلاسیکی که بنویسند دو بیت بقیه را بنده خواهم نوشت.

در پناه حق
  2. سلام
    سپاس و تشکر از پیغام خوبتان در مورد رمضان
    در پناه حق....
    التماس دعا...

3. شهر الرمضان الذی انزلت فیه القرآن....
    حلول ماه مبارک رمضان ، ماه پر خیر و برکت، ماه مغفرت ، و ماه میهمانی خدا
    را به حضرت عالی و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده ، امید وارم در این ایام
    با خدا ، برای خدا ، و به خاطر خدا ....باشید.
    خوش و خرم و موفق باشید
  4. سلام و عرض ادب
    از درج تشکر و سپاس در تاپیک صلوات .... ممنون و متشکرم.
    برایتان آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی دارم
  5. باسلام وعرض ادب
    از لطف و عنايات شما و همچنين از درخواست دوستي سباسگزارم
    اميد وارم دوستس مستحكمي داشته باشيم.
    و براي هم و دوستان مثمر ثمر باشيم.
  6. سلام خوبی؟
    از ارسال پیام تصویری تان که نمایانگر ساده گویی و ساده زیستی و عشق به طبیعت را می رساند خوشحال شدم و با طرز اندیشه تان موافقم.. درست است شاد بودن و احساس خوشحالی برای آنچه که داری باید باشد نه آنچه که بخواهی داشته باشی.باید فکر کنی آنچه که داری سهم تو از این دنیاست. و زیاده خواهی معادله زندگیت را به هم خواهد زد. برای بدست آوردن جواب یک معادله مجهول از هر درجه ای که باشد ، راه حل خاصی وجود دارد. اما گره مجهولات زندگی با صبر و حوصله و خنده باز می شود. از آنجا که مشخص است جنابعالی یه خورده شیطون تشریف دارید و این به خاطر شرایط سن و سال تان برمیگردد. هر اسب سرکشی بلاخره در یک جایی رام میگردد. اسب سرکش انسان در برآورده شدن آرزوهایش خواهد شد. امید وارم در تمام مراحل زندگیتون آرزوهایت برآورده و زنگی به کامتان شیرین گردد.....
    واین هم قطعه شعری که از آخرین سروده هایم می باشد تقدیم به شما . نظر یادتان نرود

اگرچه از نظر دوست بسی دور شدم-
    زبس به گریه زآن هجر کور شدم-
    چو راه مسجد و میخانه روبرویم بست-
    هزار شکر که با هل درد جور شدم.....
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 10 تا 10