اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
>>قنادی و شیرینی پز خونه خاله سارا >>
•♥حمام گنجعلیخان؛ شاهکاری از هنر معماری♥•° دانلود فیلم مستند شکوه تخت جمشید
شب بخیر اینو توصیه میکنم برای دیدنش رعمر - گردش روزگار شاید شما هم این ها را ندیده باشید...
دو کتاب بهتون معرفی میکنم برای خطوط باستانی خیلی خوبه ولی نیاز هست یک معلم هم گاهی بهتون راهنمای کنه شما بخونید کتابای دانشجویی هستن قیمت هاش متوسط هستن قابل خرید .. یک کتاب دو جلدی هست جلد اول : راهنمای زبان های باستانی ایران - نوشته دکتر محسن ابوالقاسمی - نشر سمت ( دانشگاه تهران ) جلد دوم : دستور و واژه نامه زبان های باستان ایران - نوشته دکتر محسن ابوالقاسمی - نشر سمت ( دانشگاه تهران ) کتابای بسیار خوبی هستند برای اموزش ابتدایی و بعدا مدرن میشه از کتبیه ها و لوح ها استفاده کرد ....
سلام راستی اینم حتمن بخونید جالبه ! رهاشدن اثر هخامنشی در بی تدبیری + تصاویر انسان نئاندِرتال (Homo neanderthalensis) راستی اینم خونه منه ...فقط برا دل خودم هست ...و خلیج فارس خليج هميشه پارسي
چرایی بازنگرداندن آثار و اشیای باستانی ایران و غفلت تاریخی ما ! نقشه متحرک ایران از 2500 سال پیش تا کنون آیا فرهنگ نیاکان را فریادرسی است!؟(تصوير)
دروس مقطع کارشناسي ارشدباستان شناسي دروس مقطع کارشناسي باستان شناسي منابع آزمون کارشناسی ارشد باستان شناسی (جدید) تاپيك فايلهايي در زمينه تاريخ و باستان شناسي