اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
عالی میشه اگه قرار باشه خودتون طراحی و بسازین ارتش امریکا قراره 25 در صد انرژیشو از ترمو الکتریک و نور خورشید و سلولهای خورشیدی به دست بیاره تا فکر کنم سال 2014 پس برین دنبال تحقیقاتی که اونا انجام میدن به نفعتون خواهد
درست هست بعضی از کارا را باید ساده گرفت تا کار پیش بره اما باید تمام نکات رو در نظر بگیری وگرنه کار ادم پیش نمیره.
پسرم من قصد دارم طراحی و بسازم (عنوان پایان نامم بردارم). اونم به عنوان نمونه و تست می خوام تا جنس و ........ مشخص شه وگرنه چند امپر برق بده ارزشی نداره یک کار مشابه این رو می خوام امکانسنجی کنم میشه انجام داد یا نه . www.tegpower.com
اون پیام پایینیهامو خوندی حسین اقا؟؟؟ چطوره نظرت چیه؟؟؟
شرمنده نکنید شما استاد مایین همون جایی که مخفی گفت بهترینجاس بقیه از اونجا میگیرن البته همونجایی که جهان کیت هست توی پاساژ امجد مدلهای روسیش هم بود که یکمی گرونتره ولی کار شما چون میدونم مهمه و ..... جنساش عمری و برای کار طولانی مدت مناسب هستند البته برای تولید برق کمتر میتونی پیدا کنی ولی برای خنک کاری توی امجد جمهوری بگی زیاده
سلام استادجووووووووون یک سوال شما در مورد مواد ترموالکتریک چقدر اطلاع دارین جایی تو تهران هست بفروشه ؟؟
خب باید ساده بگیری دیگه اگه سخت بگیری که هیچوقت نمیشه باید اسون وراحت بگیری ولی سخت کار کنی اینجوری میشه یه کارایی کرد
سلام خیلی خوشم میاد همه چیزو راحت می گیری . روش فک می کنم.
از پارچه های 3 بعدی و رزین و ترکیب چند لایه ی نایلونی-کاغذی-پارچه ای رزینی-یونولیتی استفاده کنیم که هم سخت هم قابل شستشو باشه وهم انعطاف پذیر برای اجرا و هم سخت برای نگه داشتن خودش و کاغذ دیواری که روش اجرا میشه باشه البته هنوز زیادراجع به نانوش تحقیق نکردم چون هنوز هزینه ی انرژی بالا نرفته ولی تا 2-3ماه دیگه اینقدر متقاضی بالا میره که ورودش به بازار هم حمایت دولتی میتونه بگیره برای کاهش مصرف ارزان و هم میتونه همه ی بازارو اشباع کنه و رقیبی نتونه وارد بشه حتی چینی
خب من اول سعی کردم خیلی کم هزینه باشه البته عایق گرما ولی عاق صدا هم خواهد بود بیشتر منتظر بیشتر شدن هزینه ی انرژی در ایران هستم و زیاد روش کار نکردم و از مواد موجود مثل پلاستو فوم و پنل های (اسمشو یادم رفته پلاستیک یا پی وی سی شفافیه که رنگیش هم هست و عایق صدا و گرماست ولی برای گلخونه ها و... استفاده میشه) و مثلا عایقهای موجود دیگه که انعطاف پذیر باشند و شکل پذیر اما اگه بخوام به عنوان یه طرح و برای سرمایه گزاری بهش بپردازم باید
این بهتر شد بیشتر توضیح بده از چه نوع نانوذراتی استفاده می خواهید کنید بعد عایق چی هست گرما یا صدا؟
و کم ضخامته و نیاز به نصب با قطعات پیش ساخته و قفسه های فلزی و.... که الان مرسومه نداره اگه از نانو فن اوری توش استفاده کنیم که هم ارزانتر و هم عایق بهتری میشه
مثلا از متری 10هزار تومن تا متری 100 هزار تومن وبیشتر چون میشه با کاغذ دیواری ترکیبش کرد و یه محصول خیلی توپ ازش دراورد خونه رو کاغذ دیواری میکنی عایق هم میشه قیمتشم با کاغذ دیواری معمولی فرق چندانی نداره
باشه بیخیال طرح نظامی طرح غیر نظامی-- یه عایق سبک نسبتا ارزان و سریع النصب برای خونه هاییه که مبحث 19 توشون رعایت نشده خیلی خیلی موثره
حسین جون راه های رسیدن به خدا زیاده برای این هم راه هایی وجود داره. بی خیال طرح دیگه نداری برادر
بابا از طرح نظامی بیا بیرون پولی نمی دنا البته به ما. یک طرح دیگه بگو. درضمن شکسته نفسی نکین ما اوچیک شماییم.
خب الان زره های مختلفی مثل ورقهای استیل و نیکل ورقهای چگالیه بالا مثل اورانیوم ضعیف شده ورقهای سوپر الیاژ گران قیمت مثل اهن نیکل تنگستن سیلیس و... و.... مثل زره های کامپوزیتی سبک وسنگین هیچکدوم تا به حال نتونستند جلوی این موشک رو بگیرند
یه خرج کوچیک پرتاب داره یه موتور سوخت جامد یه خرج انفجار برای انهدام زره واکنشگر یه خرج برای شتاب دادن به نفوذگر انرژی جنبشی و در نهایت با برخورد نفوذگر به مهمات داخل تانک انفجار صورت میگیره البته توی فیلم تبلیغاتی دقیقا مشخص نیست ولی احتمال داره خود نفوذگر هم منفجر بشه و خرج دار باشه
شما استاد بنده این شرمنده نفرمایین خب طرح که هست پول نیست موشک کورنت که معرف خدمتتون هست از 5 متر بتن رد میشه از 120 سانت زره پولادی رد میشه
سلام دوستم منظورتون استادمه. دانشگاه اگر یک درس رو قبول شم پایان نامه و سمینارم میمونه و تموم میشه وگرنه یک ترم بیشتر باید برم . شما چیکار می کنید دیگه پروژه .... نداری من هستما یکم وقتم خالی شده استاد طرح بدین انجام بدیم.