اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام عزیز دلم/ای بابا ایراد نداره خب ... فکر کن برام با گوشیت پیغام فرستادی (اس ام اس ) اصلا یه کاری کنیم هرچند میدونم شما استادی... اما میخوای سیستمتو بفرست واسه ناتانائیل برات درستش کنه بذاره رو بالش برات بفرسته... هان؟نظرت چیه؟
الهیییییییییییییییییییی... هورااااااااااااا درست شدددددددددددددددد بخدا دیگه خیلی دلم تنگ شده ئاست ناتانائیل عزیز و مهربونمممممممممممممم اصلا دیگه طاقتشو ندارم برات پیام فرستادم جدید .. واب ندادی خانومم! گفت حتما سرت شلوغه کاش بیای.. راستییییییییی... تبریک میگم عزیــــــــــــــــــــــ ــــــزم یه دنیااااا دلتنگم .. زود برگرد ببخش صفحتو شلوغ کردم
dobare sistemam moshkel dare ..nemitoonam farsi benvisam amma dg vaghean az deltangi.... manam hamkar shodaneto tabrik migam
دلتنگ که می شوم سراغ تو را می گیرم از فرشته ای به نام ناتانائیل! و او هر بار نامت را می خواند.. شاید دل او هم برای تو تنگ است!
دلتنگی رودی نیست که به دریا بریزد! دلتنگی ماهی کوچکی ست که برکه اش را از چهار طرف سنگچین کرده باشند.
الهییییییییییییییی ای خداااااااااااااا ناتانائیل مهربونم من نبودم سایت فقط باز بود پیجم خیلی بد شد که ندیدم روی ماهتو پیغام میذارم عزیز دلم
سلام عزیزم/خوبی؟برات پیغام خصوصی فرستادم نیومد؟
مرسی عزیز دلم،منم دوست دارم الحق والانصاف راست میگیحالا کدوم در کدوم تخته ایم؟چشم دیگه خجالت نمیکشماگر محبتی باشه قدر قطره اون دریاست عزیزم خدا بخشنده است عزیزم،گفتم که یه کوچولو تو به این عزیزی من اشتباه میکنم دلگیر شم واقعا خوشت اومد ازش؟خوشحالم چشم دیگه چیزی نمیگم دلگیر شی نه عزیزم ،من از خاکم و بر خاکم یعنی نمیخوای با عصاره ای که گفتی درست کنی؟ ممنونم از حرفهایی که از عمق وجودته،منم همه حرفامو از ته دل میگم به همه(بهترینها رو در اوج وجودم بیان میکنم...) ماندن و رفتن دست خداست و من تابع باشم یا نباشم هرگز فراموشت نخواهم کرد
وای خداجونم..چقدر خجالت کشیدم : چرا خجالت عزیز دلم؟؟؟ وقتی این همه دوست دارم؟ چقدر مثل من فکر میکنی :خدا در و تخته رو جور میکنه قربونش برم..منم نمیخوام خودمو تحمیل کنم..اما باز خجالت میکشم پیشت.عزیزدلم: دیگه نکشششش واااااااااااااااااااااااا ااااااای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی من چی بگم به تو که اینقدر جمله هاتو قشنگ ادا میکنی دختر پارسی (اصیل) عزیزم: تو لطف داری خانومم.. محبتت یه دریاست خدا ببخشه یه کوچولو دلگیر شده بودم اما دیگه رفع شد: خدا منو ببخشه.. دلگیر نشیاااا دیگههه ممنونم ممنونم اما من مثل تو حرفای قشنگ بلد نیستم: من حرفام قشنگ نیست.. چشمای نازت قشنگ میبینه عزیزم وای خداجونممرسی مرسیمرسی جونم: منم مرسیِ مرسیِ مرسی به رنگش نگاه نکن خببه حس توجه کن عزیزدلم... الهیییییییییییی... آخه فدات شم واسه من که نمیومد عکساش.. الان کپی کردم تو ورد نشن داد دلم رفت براشششش..خیلی خوشگله .. خیلییییییییی.. مرسییییییییییییی هر چند به ساخته دست عزیزم نمیرسه اما من در حد شما نیستم : ااااااااااااااااااااااا دیگه نزنی این حرفو... دلگیر میشم وای خدا اونوقت خونوادت نمیگن این از کجا اومده...؟ میگم از بهشت به اینجا منتقل شده آخه غذایی که چاشنیش عشقته که ... من چکار کنم؟ : من غذا بدون عصاره ی عشق ابداااا درست کنم! تو بیا .. بخور .. اگر اشکات دراومد ؟!!! ممنونم درنا دردونه جونم فدات ناتانائیل عزیز و با احساسم.. من در دل تو هنوز ساحل دارم... بی روی تو من غمی بزرگ در دل دارم... ناتانائیل من بمان تا ...
وای خداجونم چقدر خجالت کشیدم چقدر مثل من فکر میکنیمنم نمیخوام خودمو تحمیل کنماما باز خجالت میکشم پیشتعزیزدلم واااااااااااااااااااااااا ااااااای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی من چی بگم به تو که اینقدر جمله هاتو قشنگ ادا میکنی دختر پارسی (اصیل) عزیزم خدا ببخشه یه کوچولو دلگیر شده بودم اما دیگه رفع شد ممنونم ممنونم اما من مثل تو حرفای قشنگ بلد نیستم وای خداجونم مرسی مرسی مرسی جونم به رنگش نگاه نکن خب به حس توجه کن عزیزدلم هر چند به ساخته دست عزیزم نمیرسه اما من در حد شما نیستم وای خدا اونوقت خونوادت نمیگن این از کجا اومده...؟ آخه غذایی که چاشنیش عشقته که ... من چکار کنم؟ ممنونم درنا دردونه جونم
ممنونم ناتانائیل عزیزمممممممممممممم من معمولا پیام دوستی نمیدم واسه این فکر که دوستان تو اجبار نباشند و هر کی خودش دوست داره دوستیشو اعلام کنه اما دیگه دوستیمون بیشتر از این حرفا شده بود و باید پیش قدم میشدم واسه تو گلم ببخشید یه کم دیر جواب خوش آمدتو گفتم اما میخواستم هم سر موقه باشه تا درست حسابی باشه و در خور دوست گلی چون تو عزیزمممم... ناتانائیلِ رویاهایِ نهفته... زیبا دلِ پاک طینت... خوش اومدی.. خوش اومدی .. خوش اومدی.. و هزاران بوسه و گل تقدیم وجودت و آغاز دوستی زیبامون اینم خودم ساختم.. ناقابله.. امیدوارم خوشت بیاد راستی قرمه سبزی رو از همه غذاها بیشتر دوست دارم و بهتر درست میکنمبا چاشنی عشق
این سلام سلام شروع دوستی سلام ممنون با خودم فکر کردم چرا اگر از ادد لیستمی پستهات تو صفحم نیست که ... ببخشید پیش دستی نکردم
آره عزیزدلم من تابستون ماهشهرم/مرداد ماه 4تا؟خب بپرس چیا دوست دارمقرمه سبزی و... من همه چیز دوست دارمفکر کنم باید کل شعله های گاز ایران شایدم کره زمین،اصلا منظومه شمسی چطوره جمع کنی و همه اونچه که بلدی برامون درست کنی انشااللهآمین
پس از الان من شکمو صابون زدم واسه دیدار.. دیگه مهر و موم شد رفتتتتت خواستی بیای 4 تا دیگ بار میذارم خوبه؟؟؟؟ تا دلت میخواد بخور امیدوارم همه چی جور بشه... زودِ زودِ زووووووود...آمیـــــــــــ ــــــــــن
وای خدای من ممنونم ازت پس دعا کن اونچه رو که میدونی باعثش چیه خواستم بیام درست و حسابی میام میایم خونتون دست پخت کدبانومونو بخوریم خبخودم خودمو دعوت میکنم،میبینی ؟ انشاالله بهترین لحظاتو با هم داشته باشیم،انشاالله بشه و بیایم
اگر میای که قدمت رو چشمامو امید که ببینم صورت ماهتو من 2-3 ساعت با شیراز فاصله دارم اما می ارزه به دیدن گلی چون شما من با یکی از دوستانم که اهل مشهد هستش همینجوری آشنا شدم .. متاسفانه فرصتشون کم بود و نتونستن خونه ی ما رو مزین کنن به قدمشون اما من رفتم شیراز و دیدمش..اگر شما قدم رنجه کنی که من میام پیشوازت
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااای ی ی ی ی ی ی ی ی ی واقعا؟ چه خوب من خیلی غذا میخورم هرچند به ظاهرم نمیخوره حتما راستی احتمالا من شیراز بیام چقدر باهاش فاصله داری اومدنم معلوم نیست اما حتمیه ممنون عزیزم
ممنونم گلم از سرمم زیاد بود بخدا اگه دور نبودیم که دعوت میکردم و از هر چیزی یه ذره واست درست میکردم که نوش جون کنی اما افسوسشو نمیخورم امکاشم هست همو ببینیم و منم واست یه عالمه آشپزی کنم