اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
واقعا عجبــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا من تو رشته خودم ارز آوری می کنم . نیست دیدم کار این دکترا کساد شده و کسی پیششون نمیره و ممکنه از گشنگی بیان دیوار انجمن رو سق بزنن ، گفتم به خاطر خصلت اخلاقی بارزی که دارم (همون از خود گذشتگی ) جلوی این فاجعه رو بگیرم . از دلم نیومد تنهایی این مرض رو رو کولم بگردونم .واسه همین تا تونستم اون چای دهنی رو به همه تعارف کردم . نوش جونت باشه داداشی . چند روز دیگه میای بگی که آبریزش بینی دارم ، اون موقع حالتو می پرسم . میسی از بابت تخم مرغ ها . میدمش به مشهدی ها .شنیدم اون جا تخم مرغ ها میپرند و قیمتشون از مرغ ها هم رفته بالا . آخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی ،خواهری فدا .چقدر این جمله رو با خودت تکرار کردی ؟...نگران نباش .اون هایی که بیماری فکری و روحی دارن ،همشون دار دنیا رو ترک کردن .آخر عاقبت روز گار همینه دیگه .. .حالا چون شمایین ، اگه جناب عزراییل رو دیدم ،واسه هر جفتمون یه وقت اضافه می گیرم تا شاید وقتی دیگر ...
عجبا ملت میرن خارج برای مملکت ارز آوری میکنن! شما هم رفتی برامون مرض آوری کردی حالا خوبه همش تو هتل پای نت بودیا وگرنه... اشکال نداره بزرگ میشی ولی یادت نمیره "خوب میشم.خوب میشم.خوب میشم.خوب میشم.خوب میشم." جمله ی تلقینی !! همین طوری با خودت تکرار کن خدا رو چه دیدی شاید اثر کرد. (شاید) برای اینکه دست خالی هم نیومده باشیم!! شرمنده دیگه فقط همین غذای سلطنتی دم دست بود.
رفتن تو دل طبیعت ،باعث میشه انسان ، انرژی مضاعفی دریافت کنه . تصویر گویای این مطلبه : وصف العیش ، نصف العیش. وجودت لبریز از انرژی .
سلام به داداش فرید جِنگِل بِردمون ! الهی شکر .نه بابا .شمام با این ترفیع دادنتون ،منو انداختین تو هَچل ... الانه درد رسیده به استخون . نمی دونم آنفولانزا گرفتم یا وبا ... من اون ها رو گرفتم یا اونا منو... همه که میگن من خودم یه پا هَپلی هستم ، این و دیگه کجای دلم بزارم . خواهش ... آدم دست خالی میاد دیدن فرمانده (خیر سرم این به کنار ) و دیدن مریض ... داداش های الان ،بویی از مهر و مهربرنی نبردند .همشون عجولن و به جای مهر ، بوشونو از آبان بردند ... وجودتون مملو از خوبی (که یه اپسیلون هم توش پیدا نمیشه )
سلام خوبید؟ انشاا... که کسالت برطرف شده ممنون از تصاویز زیبایی که گذاشتید. موفق باشید
میگن چای با شیرینی مزه میده . نوش جونتون ،گوشت بشه ،بچسبه به لپ تون .
عزیزجون، این جا هوا سرد شده ، داشتم چای می خوردم ،دلم نیومد تنهایی این کار رو بکنم . یکی هم واسه شما آوردم . ایشالا که داغ داغ برسه به دستتون .
سلام به داداشی گل خوب و سلامتین ؟ چه خبرا؟ روزگارتون زیبا و سرشار از انرژی
سلام ها برشما خوب و سلامتین ؟ به سلامتی از انتظار در اومدین ؟ داداشی میگم ها ،اون لقب و عنوان و سمت مبارکی که به من دادین ،فکر کنم بهم نساخته .آخه بدجور آنفولانزای القاعده ای گرفتم و نمی تونم از جام جم بخورم . فعلا که دارم به زور کپسول صبوری می خورم . واسه این که بهتر اثر کنه ،ریختم تو کپسول های آتش نشانی .اما انگار اون طفلی ها به مشکل برخوردن و نمی تونن کارهاشونو درست انجام بدن. تازشم اینو نگفتم ،این کپسول ها رو ،هر روز دارم با آب دریاچه ارومیه میخورم .فکر کنم برا همین باشه که آب دریاچه روزی چند کیلومتر پایین میره. خونه ای ها و مدرسه ای ها ،از مریضی من ، یَک ذوقی می کنن بیا و ببین . کم مونده دیگه با پاره آجر بیفتم تو جونشون . شما چه خبر؟ به سلامتی میرین نمایشگاه ،جناب مستطاب السلطنه الاخبار
به به ! باد آمد و بوی عنبر آورد ... سلام بر افشا کننده ی نازنین روسا. معمولا ،این جور موقع ها می گفتم الهی شکر ، الان هم می گم .اما داداشی ،از همون موقع که منو انداختی تو گروه القاعده ،دور از جون بن لادن ، انفولانزای القاعده ای گرفتم . گل می روید ز انتظار گل میروید از شبنم آن ، خون ، جون می گیرد.
سلام خوبید؟ چه خبرا؟ پس این جواب چی شد؟ هنوز منتظرما
خب اونجا اصلا نمیشه جواب داد! همین جا جواب بدید ببینم
خدایی می خواستم تو این لینک تون ، با توجه به ابراز محبت قبلی تون یه جواب دندون شکن بدم ،از دلم نیومد. http://www.njavan.com/forum/showthre...185#post285185
علیک سلام . دیدی چی شد ؟ یه دفعه نتم پرید . نیست تو سرزمین عجایب هستم و از این حرف های قشنگ می زنم ، این جونورها فکر کردن خبراییه ... حالا هیچ کدوم مون در امان نیستیم . شما جایی مطمئن تر از کیسه گونی های بقالی مشد اصغر سراغ دارین ،پناه بگیریم ؟ آخی ! الهی ، می خوای بابت طلب ها ،تو نمایشگاه یه گلریزون حسابی برگزار کنیم ،فکر می کنی بابت طلب های میلیاردی تون ،نتیجه بده ؟ ممنون . ایشالا روزی شما بشه با خانواده محترم .
سلام خب الان که هستم بسم ا... صحبت از پول شد یاد طلبکاریا افتادم زیارتتون هم قبول باشه
حالا چرا از ترست فرار کردی و آف شدی ؟ وامیستادی تا دو کلوم تو این امر مهم با هم اختلاط کنیم . هر کی ندونه شما که خوب می دونید من دارم تو این زمینه به شما درس پس می دم. یا شایدم تعمدی چراغ های خونه تو خاموش کردی ،که هم پول برقت زیاد نیاد و هم مواخذه نشی . ایشالا که این طرف ها آفتابی میشید. سعی می کنم یه جورایی کاملا منصفانه !!! از شرمندگی و محبت تون دربیام. راستی ، اول : سلام دوم هم این که : عیدتون مبارک ، سرباز رفته ی تکرّریه ترسو از نیروهای خودیه کل کل بکنه از جون سیر نشده ی رمبو در سرزمین عجایب . . . در ضمن ، پول شارژ روحیت رو میبرم بالا تا دیگه از این اعلان ها ندی .
به به خیلی هم خوب جهت تکمیل اطلاعات و پرکردن فرم های استخدام میتوانید به آدرس org.القاعده.www مراجعه فرمایید. سرفرمانده ای القاعده دکتر ایمن الظواهری جانشین بن لادن
سلام به هر چی بچه شیطونه. من اون جا واسه خالی نبودن عریضه و عدم اتلاف انرژی !!! از اون آمریکایی های نازنین و عراقی های خوش تیپ ، درس ترور کردن گرفتم ،دارم میام تهران واسه اجرایی کردنش . لطفا مراقب خودتون باشید . موارد ایمنی رو رعایت کنید. از ما گفتن بود تا فردا پس فردایی گلگی نباشه که خبر ندادم ها...