اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
جاجاجاجام بفرماهید نوش جونت عزیزم/البته این پیشکشو به امیدخدا به دیدنت اومدم ارزونی میکنم خدا کنه عین همین پیدا شه حالا
این فرشته کوچولو رو فرستادم با آب پاشش واسه آبیاری آرزوهای زیبات
سلام عزیز دلم سیستمم مشکل نداره خانومی نت ندارم کلا سر کارم نمیومدم که بهت سر بزنم. اینجام زیاد نمیشه تو نت بمونم.. کاره دیگه.. خیلی دلم تنگ شده خیلی دلتنگم این روزا اما... امیدوارم حالت خوب باشه گلم به امبد دیدارت
سلام حتما باز سیستمت مشکل داشت که نتونستی پیغام بذاری منتظرم
سلام دردونه جونم خوبی؟ عیدت مبارک دلم برات تنگ شده
سلام من هنوزم منتظرم گلم
من یاهوتو ندارم گل من فقط تو عزیزم یاهومو داری من باز میذارم یاهو رو با گوشی آنلاینم فقط بیااا
من اومدم مهربونممم پس کجایی؟؟؟ یاهوم بازه هااااا
ye kare fori daram yahoo messengereto baz kon man raftam
وااااااااااااااااااای سلااااااااااااااااااااااا اممم عزیز شده ی خدایی مننننننننن سلاااامممم عزیز مهربونمممممممممممم انگاری خدا میخواست من الان پیجتو باز کنم و ببینم تولدتهههه خدایا چه روز قشنگیهههه عزیزمو بهم هدیه دادیتولدت مبارکروز پا گذاشتنت به دنیا مبارکو روز اومدنت به قلب من مبارکه میدونم... تمام گلای دنیا رو تقدیم حضورت کنم کمه اونم میدونم اما ... این بیست تا شاخه ی گل به خاطر بیست بودنت تقدیم به بهترین و عزیزترینی که خدا بهم داده.. خط خطیام مخصوص خودت تو پیام میذارم خوش یمن من [IMG][/IMG]
دوباره و دوباره و دوباره سلااااااااااااااااااااااا م سلام به تو گل مهربون من من که خوشحال خوشالم که هستی نازنینم... میدونیی؟؟ میام اینجا سر کار تا فرصتی پیش میاد میدوم تو سایت نخبگان .. اما چون از سرور میام خیلی لیرلد میگیره .. یا کانکت نمیشه! یا مشکل سرور داره! یا سرعت پایینه! اما دل من طاقت نمیاره که!!! الانم نمیتونم شکلک بذارم نمیدونم چرااا؟!!! اما من مینویسم تا بدونی که بی تو .... اصلا نمیخوام بهش فکر کنم. خب عزیز دل خودم جونم واست بگه کهههه: آنفولانزا گرفته بودم و دو هفته خونه بستری بودم .. البته خونه داداش .. اونم 800 کیلومتر دورتر از خونه! خب نمیتونستم جایی برم دیگه.. اما به تو و هوای تو خیلی نزدیکتر بودم اونجا... خب نته ی دیگه ای که گفتی خوشکل من این بود که چرا خط خطی نمیکنم دفترتو.. اونم واسه خاطر اینترنت اینجاست تا بخوام دو تا کلمه بنویسم اشکال سرور میگیره و نوشته هام همه میره! اما تک تکشونو میخونم و بو میکشم بودنتو.. حس میکنم دستای نازتو و.. و.. و .. خب یه چیز دیگه هم یگم : اینجا رو خیلی دوست دارم.. سایت نخبگان و دوستای عزیزم و همه بچه ها رو تک تک دوست دارم واسه اون گفتم که یه موقه منتی نباشه به سرت واسه اومدنم اما ... ... ... امید بودنت .. چی بگم خداداده ی من؟ ینی همه رو اینجا بگم؟؟ دلمو که بیشتر میشناسی عزیزم.. میخوام فقط و فقط واسه خودت بگم..تو تنهای تنها عزیز دلم .. خدا رو همراهت میکنم که جایگزین تمام داشته ها و نداشته هاست و بهت وعده میدم که بیام نه اینکه بخوام بگم خیلیماااا ... نه اما خودم بدون تو و وجودت طاقت نمیارم.. حتما میام تمام محبتتو جواب میدم با پرداخت دیرکرد.. تا جان من از اوست تو را میدارمت دوست...
میان زمین و هوا، معلق.. بین ماندن و رفتن ... بین علاقه و عقل ... مانده بود سر در گم ... ای کاش خدا کاری کند برای انتخاب درست ...
چرا مریض شدی؟بعدا برام کامل باید وضعیت جسمی رو توضیح بدی؟سفرتم واسه جسمت بود؟ سهههههننننننننننننااااااا ااااااااااااااااامممممممم مممممم به عزیز دل خودم اگه بدونی من چقدر خوشحال شدم خوبم / شکر / دل؟ من دل ندارم / قسم نخور دردونه من ... / باور میکنم درکم میکنی ... با همه وجود... / آخه عزیز دل منی تو همه واسه خدا یه اندازه عزیزن... پیش خدا منو دردونه و بقیه نداریم.../همه رو یه اندازه تا بی نهایت دوست داره آره عزیزم... بایدم همش هوراااااااااااااااااااا بگی... من عاشق این هوراااااااااااااااااااااا اَم... حس دیرینه منه نه...آ آ آ... / حس دیرینه ماست بدجنس... یعنی فقط تو...؟ بله که باید باور کنی...بخاطر همون حس دیرینته... عزیزم...من بی محبت ترین آدم روی زمینم... یکی از دلایل اصلیش منم؟بعد مابقیش؟ اون دست نوشته های قشنگی که میگی مال توئه اما چرا به خط خطیام تو پیام خصوصیت جواب ندادی نامرد شما هر چی بگی تاج سره...بروی چشم میذارم... ممنون از دعای خیرت ... خیلی محتاجم...منم برات همیشه دعا میکنم نازنینم به پشتوانه خدا با پشتکاری به اسم غرور بیست نه یکم...شوخی کردما...جدی نگیر ... ایمان...!!! چقدر آشناست
سلام فرشته ی آسمونیی اومدم پیامتو دیدم نمیدونی چه قدرررررررر خوشحال شدمممم عزیز دلمممممممم خوبی .. دل مهربونت در چه حاله؟؟ بخدا میدونمممم بخدا از خوبی و مهربونیتهههه ناتانائیل مننننننننن.. میدونم مشغله زیاد داری اما بازم دل مهربونت نمیذاره که بیای و بیتفاوت بگذری با همه کارایی که داری... پس فدای دل مهربونت این حرفا چیه خوشکلم؟ تو دست بالا هستی و خواهی بود. اونم پیش خدااا.. دست منو هم بگیر وااااااااای نگوو عزیزممم خدا نکنهههههه.. ایشالا همیشه سلامت باشی و من همیشه واست از این هورااااااااا ها بکشم هم دلی و هم فکریمونو قبول دارم... حس دیرینه ی منه ناتانائیلم باور میکنم... هر باریم که نگی باور دارم عزیزم... نیای و پیامم ندی باز باورت دارم.. خودتو.. وجودتو... قلب پاکتو.. مهربونیشو... و سری که با شلوغیش همیشه یادم میکنه و به من سر میزنه من خودم نبودم عزیز دلم... بیماری و سفر نذاشت بیام و پیجتو باز کنم و عطر خوشتو دوباره و دوباره بو بکشممم... اما الان تو فرصتی ه پیش اومد به امید پیامت و مهرت اومدم.. منتی نیست.. این سایت منو هر بار میکشه به سمت خودش.. اما باور کن یکی از دلایل اصلیش وجود نازنین تو و خط نوشته ایه که همیشه امید دارم بهش چشم من دیگه چیزی نمیگم خاطر عزیزمو مکدر کنه همیشه دعا گوی موفقیتت هستم یکتا مهربون من اگر چه میدونم با پشتوانه ای که داری و پشتکار خودت همیشه بیست بیستیییی... بهت ایمان دارم
سلام عزیزم من مابین دوندگی هام برات دو تا پیغام قبل رو فرستادم الانم اومدم به پیغامات جواب بدمو موقتا برم امیدوارم فکر نکنی آره فلانی هم دیگه خودشو دسته بالا گرفته... الهیییییییییی ... قربون هورااااااااااااااااااا گفتنت ... هرچیزی که تو دلت حس میکنی همون لحظه به این فکر کن تو وجود من هم این حس وجود داره/حس دلتنگیت که داستان ماست... عزیزدلم... ببخشید الان اومدم فقط واسه همین کار تا برای تو پیغام بذارم... کاش باور کنی... باور کن ، باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی... اما بازم توکل بر خدا... منم دلتنگم عزیزم... برمیگردم...حتما برمیگردم... دیگه ازین حرفا نزنی...صفحمو روشن کردی تو که بوی خوشی ازت به مشامم میرسه... ممنون ... مسئولیت سنگینیه امیدوارم خجالت زده نشم و هم به دیگران و هم به خودم کمک کنم...