دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین Arash_tanha و 5000

160 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678
  1. تو گرانمایه ترین تصویری، من اگر قاب تو باشم کافیست، ای صمیمانه ترین آیت مهر، با صمیمانه ترین یاد به یادت هستم!.........
  2. من ادعا نمی کنم که همیشه به یاد آنهایی که دوستشان دارم، هستم .اما ادعا می کنم حتی در لحظاتی که به یادشان نیستم، دوستشان دارم......
  3. سلام...
    من باید از شما بابت تصاویر بسیار زیبا و مطالبتون تشکر کنم.
  4. سلام...
    من باید از شما بابت تصاویر بسیار زیبا و مطالبتون تشکر کنم.
  5. گر اشک‌ها نمی بود داغ …‌ها سرزمین وداع را می سوزاند کسی را که خیلی دوست داری همیشه زود از دستش میدهی پیش از آن که خوب نگاهش کنی مثل پرنده ای زیبا بال می گیرد هنوز بعضی از حرف‌هایت را به او نگفته بودی هنوز همه لبخندهای خود را به او نشان نداده بودی..........
  6. اگه یه روز بغض گلوت رو فشرد بهت قول نمیدم که می خندومت ولی می تونم باهات گریه کنم اگه یه روز نخواستی به حرفهام گوش بدی خبرم کن........قول می دم که خیلی ساکت باشم اگه یه روز خواستی در بری بازم خبرم کن......قول نمی دم که ازت بخوام وایسی اما میتونم باهات بدوم اما.....................اگه یه روز سراغم رو گرفتیو خبری نشد..........سریع به دیدنم بیا حتمآ بهت احتیاج دارم
  7. سلام دوست عزیز
    حالتون خوبه؟
    خیلی ممنون بابت مطالب قشنگتون شرمنده کردین
  8. در لحظه های شادی و دلتنگی همنشین شعرهایم بودم، که آوای زیبایی سرمستی و شور و عشق را به سازم بخشیدم، اما در آن هنگامه سیمهای مسی سازم ناخودآگاه می نواختند
    وقتی صدای با شکوه تو به ناگهان مرا از خود بدر آورد، سیل اشکهایم ناگاه باریدن گرفت
    و زخمهای روحم را شتشو داد واژه های دلپذیرت از مشک عطرآآگین ترند!
    و اینک تو از ارتفاعی روحانی دستانت را بسویم می گشایی و با نیروی عاشقانه و لطیف آرزوهای سرکشم را رام می کنی..............!
  9. در لحظه های شادی و دلتنگی همنشین شعرهایم بودم، که آوای زیبایی سرمستی و شور و عشق را به سازم بخشیدم، اما در آن هنگامه سیمهای مسی سازم ناخودآگاه می نواختند
    وقتی صدای با شکوه تو به ناگهان مرا از خود بدر آورد، سیل اشکهایم ناگاه باریدن گرفت
    و زخمهای روحم را شتشو داد واژه های دلپذیرت از مشک عطرآآگین ترند!
    و اینک تو از ارتفاعی روحانی دستانت را بسویم می گشایی و با نیروی عاشقانه و لطیف آرزوهای سرکشم را رام می کنی..............!
  10. دوستی فصل قشنگیست پر از لاله سرخ
    دوستی تلفیق شعور من و توست
    دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا
    دوستی حس عجیبیست میان من و تو

11. سلام دوست عزیز
    ایشاا.. که خوب وخوش وسرحالید
    مرسی از مطالب قشنگتون

12. به روزها دل مبند، روزها به فصل که می رسند رنگ عوض می کنند، با شب بمان شب گرچه تاریک است لیکن همیشه یک رنگ است....دکتر شریعتی.
  13. بنام دوگل بهشت: یکی عشق و دیگری سرنوشت، به قلم گفتم بنویس، هرچی دلش خواست نوشت، منو خاک پای دوست و دوست را تاج سر ما نوشت.....!!
    بازم ممنون از گل بسیار زیباتون.....
  14. سلام دست عزیز
    خوبین؟
    قابل شمارو نداشت
    زندگی قانون باورها و لیاقت هاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی
  15. سلام....
    ممنون از تصویر جذابتون.....
    دوستان من ، مثل گندمند!
    یعنی یک دنیا برکت و نعمت، نبودن شان قحطی و گرسنگی است، و من چه خوشبختم که خوشه های طلائی گندم در اطرافم موج میزند!
  16. سلام انشاا.. که خوبین؟
    ممنون به خاطردوستی امیدوارم دوست خوبی برای هم باشیم
    يكي قشنگي منظره رو ميبينه،يكي كثيفي پنجره رو،اين تويي كه تصميم ميگيري چي ببيني- اميدوارم هميشه قشنگ ببيني حتي از پشت يه پنجره ي كثيف
  17. سلام انشاا.. که خوبین؟
    ممنون به خاطردوستی امیدوارم دوست خوبی برای هم باشیم
    يكي قشنگي منظره رو ميبينه،يكي كثيفي پنجره رو،اين تويي كه تصميم ميگيري چي ببيني- اميدوارم هميشه قشنگ ببيني حتي از پشت يه پنجره ي كثيف
  18. سلام آقا آرش، امیدوارم حالتون بهتر از دیروز باشه ، دوستیتون رو می پذیرم .
    بغض بزرگترین نوع اعتراض در برابر آدمهاست ، اگر بشکنه دیگه اعتراض نیست، التماسه.......................
    من هم زندگیم بی مخاطبه ، فقط دلم با خدا خوشه من عاشقشم ولی عاشق خطاکار .... خدا با این همه مهربونیش به ما جسارت گناه رو داده .......
  19. سلام
    خوبین؟
    چی بگم ازتنهای خودم که !!!!!!!!!!!!!!!!!
    همه ادما به شکلی تنهان اما تنهایی من!!!!!!!!!!!
    مرسی ازلطفتون
  20. عیدتون مبارک آقا آرش چرا تنها؟ شماهرگز تنها نیستین زندگی زیباست به معنایی واقعی اگه فقط یه خورده به خودتون بیاندیشین...........
نمایش پیغامهای بازدید کننده 141 از 160 تا 160
صفحه 8 از 8 نخستنخست 12345678