اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
حالا من نصف شبی از این پرنده ها کجا پیدا کنم چند وقته کلا زدی تو کار مرغ و جوجه ها!! حالا ما 4تا تخم مرغ دادیم هر روز برامون 4تا جوجه میفرستی در خونه. فکر منم باش با این حال نذار باید جوجه داری کنم اون شکلکه هم واسه تست بود به جون خودم دیگه اینقدا هم ...... صبح بیای نمی بینیش
شاید اگه اینو ببینی یه کم حال و هوات عوض شه :
اینو انجام بده تا جبران مافات بشه فهمیدم اصلا حال نداری ... برا آجی کوچیکه زبون در میاری ،هیچ ، واسه خودتم از این کار ها می کنی ؟
دور از جون خودمم نمیدونم! بچه ها میگن.......
اِی وای ، خواهر فدا . چه بلا سر خودت آوردی که تا الان این جوری هستی . سرما خوردی ؟
سلام خوبی؟ والا نه هنوز! ولی چه کنم دارم میسوزم و میسازم
سلام خوب هستین ؟ ایشالا کسالت برطرف شد ؟
نه همشهری نیستیم. خو رییس دیگه باید بدونه چی به چیه. برای اینکه سالهای بعد...
آخِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی ، نازی ،جووووووووووون روغن حیوونی . یه چیز باور نکردنی بگم ؟ ما تو خونمون فقط از روغن حیونی مصرف می کنیم . مگه یه آدم غریبه بیاد و سلیقه شو ندونیم ،اون وقت از این روغن بو گندو ها استفاده می کنیم . پس بگو چرا این همه هوای مدیر کل روداری ، همشهریش هستی .
نه اونجا نیستم! الکی هم به دلت صابون نزن مگه من مثل شوماها جوونای روغن نباتی هستم!
به نظر من منتقل کنی بد نیست بهتر در جریان باشه.
نه هنو خوب خوب نشدم! ولی نترس بادمجون بم.... راستی من نمیتونم برم نمایشگاه! شوما که رفتی چطوریا بود؟
وووووووووووووووووووی از دست شما داداش های بد ، مامانم این ها کلی پول خرج کردن و منو کلاس خصوصی فرستادم و هِی تر و خشکم کردن تا یه کلمه سلام یاد بگیرم ، اونم شما با این کار هاتون باعث میشین من یادم بره ، خب ، اینم از ته جیبم ... یه سلام خوشگل برا داداشی تلخ زبون... احوال فرمانده تخریب چی ؟ قربان مهمات بهتون نرسیده بود که چند روز داشتین از افسردگی می مردین ؟
خدای نکرده ، زبون لال ، نگین که یه نموره ، دارین خوب میشین؟ هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـان؟
وااااااااااااای ، یا خدا !!! من همین الان داشتم با داداش ویکتور واسه مجلس ختم تون تدارک می دیدم .
سلام خوبید؟ عید شما هم موبارک این تخم مرغهارو چرا جوجه کردی؟! الان قیمت تخم مرغ از خود مرغه بیشتره! ببین چطوری ضرر میزنیا یه وقت نری رنگشون کنی بیچاره ها رو!
داداشی ، اون تخم مرخ ها رو دادام به بابا بزرگ تا واسم جوجوش کنه . وختی دیدمشون ،کلی ذوخ مرگ شدم ، اون طفلی هم همه تخم مرخ ها رو برد و یه گردان درست کرد. دادا، مباظب آب و دونش باشی ها . یه چیز بگم ؟ نکنه حواست بپره و اون ها رو زنده زنده بخوری . بد اخلاقی هم نکن ، اون ها قلبشون کوشوله ، سکته می زنن، بعدش دایره و بعدش ... دیگه خطرناکه نمی شه گفت . داداشی ؟ بابا ،بیا دیگه ، حوصله ام سر رفت . چراغ خونه رو خاموش کردی ،آدم قلبش می گیره ...
سلام به داداشی گلمون خوب و خوش و سلامتین . آخیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــش ! بالاخره ، اون عنوان به شما هم نساخت و خدا رو شکر مریض شدین ؟ خدا بیامرزدتون . هِی میگم بچه سیدها رو اذیت نکنین ، آهش از دی اکسید کربنه ، گوش نکنین . داداشی بدو بیا تخم مرغ هاتو تبدیل به جوجه کردم . اینقده ناناز شدن که نگو . این اولیش :
سلام عیدتون مبارک
راستی داداشی چه خبر از نمایشگاه ؟ تونستین شما برین ؟ بچه هایی که رفتین و اومدن خیلی راضی نیستن .چرا ؟