اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
125 امدا داعزام می شه . حادثه چاه اعزام نیرو جهت کمک به شاعر
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شد مثل دریاچه ارومیه؟ پس چرا انقدر بی خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چترتو بردار بریم کوه برای دعای باران که به جانب چشمه ات جاری شود چشمه ات جوشان و موجش بس خروشان و ......... ..........بگذریم............... چه حالی میدهد چایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ .................................................. ...................................... خانوم ببخشید اونجا امداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا به یه چشمه خشکیده امداد رسانی کنید الو الو امداد داد داد الو لو لو لو 1 2 3 3 3 اکودار شد چرا؟ را؟ را؟را؟
اقا چشمه خشکیده ! فرستادیم نیرو بیاد امداد 0 امداد - امداد مرکز ......... رکسانا به گوشه موقعیت رو اعلام کنید
چه میشود دو سه عیدی بگیرم از مردم کباب و ایستک و ادامس و حتی یک گندم هزار قالب صابون به دل زدم صد بار خدا کند که نبینم نه سوسک و نه کژدم (ما منتظریماااااااااااااااااا اااااا)
و افتاب زد و ما منتظر شعر شماییم لطفا بشعرید و علیکم السلام (والا کیبوردش خیلی داغون بود خداییش خیلی ستم بود تمام حرفاش جا به جا بودن ) . م...بده
خوش امدید سلام بر شما می ترسم افتاب بزنه شعر ها م راه بیفته
خب ما امدیم . . آی بگو کز دست ملت من چه سازم؟ کزین ویرانه دنیا دگر گلشن چه سازم؟ اگر قصد مشاعره تو داری اگر در سر خیال تازه داری بگو حالا مرا شعری دوباره ز کل کل ها بخوان حرف ستاره بسی کیبورد کافی نت خراب بود مرا دیوانه کرد، ای کاش خواب بود ولی حالا بنازم من کیبوردی که مال من بود به به چه خوب است مرا این خستگی در خواب کرده وگرنه تا سحر وصفش نمایم م ....بده بیاد (بازم شرمنده دیر شد تهران نبودم و خیلی فرصت نبود ببخشید دیگه)
الا ای کیبور د جادویی بیبیدی بابیدو هوووووووووووووو درست شد ؟
kibordam alan farsi nadare farda khaham javabid agar eshkali az nazare shoma nadashte bashe
عید می آید جیب ما پر نقل و نبات شیرین و چسبناک ، که چه شیرین بود آن روزها ...............آ بده
و دگر عاقبت وقت زمستان این شد که به فردای پس از فصل خزانی برود نوبت فصل بهارست کنون که به اندازه کل اسمان سبز شویم یا به اندازه دریا دریا ،دل دریاییمان پاک کنیم جامه ای از تنش و رنج و مریضی برکن امده فصل شکوفایی لبخند زمین باید اغاز کنیم زندگی را از نو جامه ی مهر و وفا را به تن خسته کنیم جامه خنده و شادی بنشانیم به رخ خسته از سال گذشته تو نباشی ای دوست سال نو می اید جیب ما منتظر عیدی پر خیر شماست..........
صد البته شماره حساب بدید واریز میکنیم نقدیییییییییییییییییی
بزرگتری گفتن کوچیکتری گفتن من شیرنی بدم؟ اخر زمون شده دیگه ما خودمون شیرنی بگیریم خفن
لیست خانه تکانی و کارهای منزل برای سال نو : پاک کردن گذشته دور ریختن کینه شستن منفی های ذهن جمع کردن تمرکز کاشتن تعادل و پاکی که خوشبوترین و زیباترین گل دنیاست سبز کزدن مهر وشفقت خریدن شادی خانه تکانی عید مبارک شاد باشید .
آینه گرفتیم ببینی چه قدر زحمت کشیدی کیف کنی ! شیرینی ما رو بدین عیده
بابا من هنگ کردم گفتم شاید دوربین مخفیه میگم خدایا این چیه دیگه
سلام خوبین ؟ به منظور سپاس ! نه شوخی کردم . افرادی که 24 ساعت گذشته بازدید داشتن رو کپی کردم رو دعوت به موضوعات شما هم ماشالله فعال بودید دیگه ! سوتی دادم نه ؟
سلام خوبی شما؟ قضیه چیه؟ من دارم به موضوعات ارسالی خودم دعوت میشم موضوع چیه؟
ایشالللا ممنون