اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خوبی حسین چه خبره چیکار می کنی گردوغبار گرفته اینجا............
بد نیست 1 نیگاهی بندازین!! http://cngoldenmotor.en.alibaba.com چرا تو ایران نبای چنین شرکتی داشته باشیم؟ تولید کننده- نه مونتاژکار البته ما استفادشم نداریم-کاشکی استفاده میکردیم حداقل!!
یکی بیاد تو پیغامای منو بخونه!!!!!!
پس اگه تست کردی که سیستم من نمیخوندش
باید صبر کنی عکس نیست فیلمه من الان تست کردم.
رئیس جان تو تاپیک خلاقیت عکست باز نمیشه
سلام خسته نباشی دلاور چه خبر؟
سلام حسین اقا خواهش می کنم اما طرحی که یکی از این شرکت کشاورزی ریخته را بگم واقعا حیرت زده میشه البته من به شخصه حال کردم و مشتاق شدم. فکر با حال کن درضمن امتیاز وظیفه بود زحمت کشیدین حداقل کاری هست میشه انجام داد
ممنون از امتیاز
سلام تصمیم گرفتین؟؟ چیکار میکنین؟
باشه چشم پس فعلا
سلام پسرم سرم یکم شلوغه عروسی پسرعمومه ، دانشگاه باید پروپزال بدم ، برای یک درسم هم سمینار داره. کمتر وقت می کنم سایت بیام. ببخشید خودتون هماهنگ کنید هفته بعد با هم چکش کاریش می کنیم.
سلام تحویل نمیگیرین استاد؟؟!!! پیام خصوصیم رسید؟؟
رفتم بان اقدام کنی نیاد شهید واسه کار بابام-پرسیدم میگه واسه سربازی الان اقدام کنی معاف نیستی ولی 2ماه دیگه اقدام کنی معاف میشی مثل اینکه قانونارو برداشتن میخوان دوباره بنویسن ولی شرایطم جوریه که بازم معاف میشم مشکلی بابت کار توی تیم رباتیک و.... ندارم خداروشکر
سلام خوبم هیچ خبر نیست فقط سرم شلوغه این چهارشنبه ارائه یک سال کار رو دارم .
چه خبر؟ چیکار میکنین؟
دارم سعی میکنم معافیت بگیرم فردا باید برم ببینم میشه یا نه احتمال اینکه معاف بشم زیاده بابام ازادس 26ماه اسارت و 25درصد جانباز حالا ببینیم چی میشه!!!
سلام داداش می بینم داری آش خور می شی؟؟؟ بابا ارتش کارش حساب کتاب نداره خودم هم دسترسی به اونجا ندارم با واسطه کار داره انجام میشه حالا حسابشو کن. راستی حسین نمی تونی معافیت بگیری؟
سلام خوبم ممنون شما خوبی؟؟ چیشد؟؟؟ مغزم داره میاد تو دهنم جواب نیومد ولی بالاخره اینترنتم وصل شد
سلام خوبی ؟