دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین باستان شناس و ساناز فرهیدوش

150 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
  1. این روز ها چه روز های با عظمتی است ، موسی به طور میرود و فاطمه (س) به خانه علی (ع) ، ابراهیم با اسماعیل به قربانگاه ، محمد (ص) با علی (ص)به غدیر و حسین (ع) با هستیش به کربلا.... التماس دعا .
  2. انانکه با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست .........چرا که جاودانند ....
  3. سلام بر رکسانای عزیزم
    اگر برای پایان نامه ناراحتی ..نیاز به ی همت داره تمومش کن وقت بزار براش...تموم میشه اعصابتو خرد کنن ساناز....البته میدونم چه حسی هست برای دفاع و ....

4. به وجودتون افتخار می کنم .
  5. هرگز زانو نخواهم زد،
    حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قامتم باشد
    .

"کوروش بزرگ"
  6. زندگی یک پاداش است ، نه یک مکافات !فرصتیست کوتاه تاببالی ، بیابی ، بدانی ، بیندیشی ، زیبا بنگری و در نهایت در خاطره ها بمانی ..
  7. سلام خوبیییییییییییییییییییییی یییییییییی ؟ دلم تنگ شده یه عالمه
  8. خیلی خیلی ممنونم عزیز گل ساناز
    تشکرات و البته سلام نظامی ....
    بهتر هستم و البته گاهی مثلل نمایشگاه اوضاع نا مرتب میشه و همون ناخوشی رو میگم ...ولی خوبی اینه که میگذره و تموم میشه !
  9. سلام خانم دکتر عزیزم بهترید ؟ دلمون براتون تنگ شده زیاد ............
  10. واقعا متاسفم امید وارم بقای عمر شما باشه ..متاثر شدم
  11. ممنونم خوبم
    فوت مادر بزرگم و دوست در یک روز اعصابمو کمی خراب کرده
    فردا صبح سوم هر دو اونا هست
  12. سلام تسلیت عرض میکنم امید وارم اخر غمتون باشه
  13. عزیز ترین ادم های دنیا مثل قطعه های پازا می مونن ، کارایی خوشون رو دارند و کسی نمیتونه جاشون رو پر کنه .
    وقتی رفتید انگاری یه تیکه از دل ما رو هم با خودتون بردید . خیلی دوستتون دارم خیلی
  14. خیلی ممنونم
    شنبه چیکار کردید نکنه بازم دلستر ها رو ریختی رو میزه این بار خودت
نمایش پیغامهای بازدید کننده 121 از 140 تا 150
صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین