اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام... خوبین؟خوشین؟دانشگاه خوش میگذره؟؟
سلام... دیشب یهو نت قطع شد.... باور کن روزی 2-3 ساعت
خواب بعد بیدار شدن لذتش بیشتره.ایشالا درست میشه یکمی سرو سامون میدی به واحدات. کدوم دانشگاهی حمیرا؟ من که همیشه گوشیمو ز میزارم از شبه قبلش میزارم روی سایلنت تا اگه کسی زنگید من نپرم از خواب... روزی چند ساعت میخوابی؟
تو انتخابواحد بدشانسی آوردم... دعا کن تو حذف و اضافه درست بشه آره من خیلی خوابالوئم.... دقیقا 2دقیقه قبل از اینکه ساعتم بزنگه،اتوماتیکوار پامیشم خاموشش میکنم و دوباره میخوابمچندبارم شده که پرتش کردم....
خوب چرا واحداتو اینجوری برداشتی!!!!! خوابالو.شبا زود بخواب.یا حالا جزوه میگیری دیگه بگیر بخواب ههههه. ساعتت بزنگه با مشت میکوبی روش؟
خوابم میومد...فردام صبح که صدای زوزۀ گرگ میاد من باید پاشم برم ایشاله از هفتۀ دیگه شما هم میری دانشگاه بعد اونوقت منو درک میکنی...
چرا نرفتی؟بابا قهرمان حالا بهت نمره نمیدن جو قهرمانی برات کابوس میشه ههههههههه
سلام... خوبم....امروز دانشگاهو پیچوندم و نرفتم...الان احساس قهرمانی میکنم... شما خوبی؟
سلام حمیرا چطوری؟
اسمت قشنگه و قدیمی حتما استفاده میشه.
مرسی عزیزم. باید همه باشن تا کارو شروع کنیم،اگر میشه برو بخش ایده پردازان و اسمتو بنویس اعلام حضور کن و ایده بده
منم نمیدونم کی علاقمنده ولی میشینم کاربرارو گلچین میکنم...عجله نکن...اونی که باید بیاد،میاد... به نظرم شما استارت کارو بزن،خیلیا تا وقتی کار و فعالیتتو نبینن ،اعلام حضور نمیکنن. بازم اگه کاری از دستم براومد،بگید تااونجایی که بتونم حتما براتون انجام میدم...
راستی به هرکسی که از دوستاته بگو بیاد چنتا گروه درست کردن هم مخصوص ویژه نویسنده ها هم کسایی که علاقه مندنو دوست دارن اما نمینویسن. اگرمیشه نوشته هاتو برام بفرست.داستانای منم هست بروبخون اگردوست داری.همه گروه ها رو جمع کنی میشه یک نویسنده کامل.چنتا دیگه گروه مونده فقط امیدوارم مدیرای ادبیات حمایتو توجه کنن،اگر گروه ها بی حمایتو توجه بمونن شاید با4تا نویسنده هم شروع نکنیم.امیدوارم بزنن توی موضوع مهم تا همه ببینن.تو هم اگرمیشه به دوستات بگو این گروه ها هست تا بیان.مرسی.گروه ها رااه بیوفتن یه پستی میدم بهت
عزیزم وقتی نمیدونم کی نویسندس کی علاقه منده نمیتونم دعوت بزنم.من از صبحه دارم فکرمیکنمو مینویسم مغزم داره میترکه.اگه میشه تو زحمتشو بکشو بچه هایی که میشناسی نویسندن یا دوست دارم بنویسن رو بکش توی گروه ها.گروه ها زیاده ایشالا جور شه گروه راه بیوفته باهم دست تو دست هم بدیم یه حرکتی کنیم.گروه ساختن مهم نیست کار کردن مهمه. کمکم کن حمیرا این گروه ها رو درست کنیم واقعا دست تنهام کسی کمکم و حمایت نمیکنه...
آره دارم بهشون سر میزنم.... فقط بهتر نیست از ی سری از کابرا(نه همه) دعوت کنی؟؟؟تا مجبورشن بیان سربزنن...
سلام عزیزم. توی بخش ادبیات داستانی چنتا گروه جدید درست کردم.
به به سلام حمیرا. اگرنویسنده باشی توی دفترحضور غیاب اسم مینوسی تا اول بفهمیم نویسندگان سایت کیا هستن بعد اینکه فهمیدیم یک گروه خیلی خوب درست میکنیمو کارایی میکنیم باهم تا هم ذوقتون به نوشتن زیاد و زیاد تر شه هم تجربه تون.مطمئن باش ضرر نداره.بهتراز درهم کردن کارهاست دیگه باید یه گروه نویسندگان داشته باشیم.
چه ربطی به مغرور بودن داره؟؟؟! آره رفتم ولی هدف تشکیل گروهو نفهمیدم...که مثلا میخواین چیکار کنین؟ درمورد شعراتونم من توجه کردم دیگهههههههههههههه
ینی امروزم روزه دختره؟حمیرا خیلی مغروریا.ااااااااااااااااا ااااا!!!!!! شعر میدیم کسی توجه نمیکنه .یه توجه ببینم روزی هزارتا میزارم.برو توی بخش ادبیات داستانی به چیزمهم گذاشتم.دفترحضورغیاب نویسندگان به دوستاتم بگو
سلام...اگه به کادو گرفتن باشه ما هرروز برامون روز دختره.... شما خوبی؟؟؟دیگه تو سایت شعر نمیذارین لذت ببریم....؟؟