اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام بله من هر روز هستم! بعد از 5 بعد از ظهر البته!!!!! ببخشید امشب یکمی سرم شلوغ بود -اینترنت و لبتاب هم بازی درمیاوردن! نشد یاداوری کنم برای پایه ی خنک کننده ی لبتاب!
سلام پسرم تولدتان مبارک. ببخشید دیگه نشد بیشتر بمونم سعی می کنم 4 شنبه هم بیام هستین؟؟
سلام خوبی شماره تلفن اقای احمدیان (دانشجوی امیرکبیر رشته ربات بود) رو می خوام دارین برام پیام خصوصی کنید
سلام حسین آقا ایمیلتونو میشه 1بار دیگه برام بفرستین؟ ببخشیدا اشتباهی پاکش کردم!
سلام عید فطرتون مبارک باشه
سلام شما پروژه ای که خوب هست بگین انجام می دیم.
سلام ما هستیم شما پیداتون نیست کارا پیش میره خوش میگذره کارا روبه راهه و....الحمدالله-خداروشکر شما خوبی؟ چه خبر؟ پروژه هاتون چی شد؟؟ سرتون خلوت شد کار زیاد داریما
سلام خوبی نیستین چی کار می کنی؟
سلام خوبم خبر سلامتی همه چیز خوبه جز خودم!! تنبلی میکنم یکم باید خودم آدم کنم کارا هم به خوبی جلو میره شما چطوری؟ چه خبر؟ کارا خوب پیش میره؟ پروژه ها؟؟؟؟
سلام خوبی چه خبر مشکوک می زنی نیستی؟ کارات به خوبیمیره جلو؟
فقط من و شما نیستیم باید زودتر از سرمایه گذار بیاین ممنون میشم زود برسونین خودتونو!!
سلام خوبی قرار یکشنبه چه ساعتی بعدظهر بذار حتما من میام. یک طرح توجیهی براش تهیه کردم کیف کنه امار از محیط زیست ، شهرداری و .... البته یک طرح دیگه هم می خوام براش پرزنت کنم.
راستی سلام هم یادم رفت سلام چه خبر؟؟
قرار بود تا 5شنبه 5واسم بفرستی الان جمعه هم میتونی بفرستی تا 12 شب!!!! ممنون و متشکر
4شنبه ساعت5ونیم-6بعد از ظهر-دفتر سایت ممنون میشم بیاین طرح توجیهیتونو لازم نیست بیارین اما اگه اوردین به سرمایه گزار ندین بدینش به من!! چون گفتین نمیخواین توی ساختش شرکت کنین اینطوری بهتره ممنون
http://riazizew.blogfa.com/post-155.aspx خوبه؟؟ بی هزینس!!
این zt چی هست؟
سلام بازده هم می گم اما بیشتر برای هدر رفتن انرژی استفاده می کنیم برای همین بازده ش زیاد مهم نیست. مهم zt بالایی داشته باشه که در حال حاضر در نمونه ازمایشگاهی به 1.5 الی 3 رسیده.
البته اگه تحلیل کردین بگین!!
سلام میدونین که دنبال چی هستم فعلا پولارو دارم جور میکنم!!! ببینیم چی میشه!! فردا هم که اسکنو واستون میفرستم شما هم محاسبات فیلترو(همون کاغذه که یادتون رفت بیارین )رو بفرستین چه خبر از پروژتون؟؟ نگفتین چند درصد بازده شد اخر؟؟ یعنی چند درصد از انرژی که مصرف میکنین تبدیل به الکتریسیته میشه؟