اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نه مطمئنا اگر شما هم شاد باشین همه در نظرتون شاد میشن و از هم روحیه میگیرین. راستی من فوتبالی نیسم.فقط تیم ملی و البته جام جهانی و تازه طرفدار تیمی هستم که عالی باشه .ولی در کل زیاد فوتبالی نیستم.شما علاقه زیادی به فوتبال دارین؟؟
نه بابا جدی خوبه ادم بیاد شهر شما که همش خوش می گذرونید ماکه همچین خوشی نداریماما همین خوبه که دوستانمان شاد اند من هم به شادی اونها شاد میشم
انشاا... ایام رو بخوشی تا انتهای سال بگذرونید. شهر هم در آرامش و طراوت بسر می بره . حالم هم خوبه .البته امروز قدری کسل هستم. دیشب تا دیر وقت خوش گذروندیم.امشب هم احتمالا همینطور باشه و فرداشب و همینجور تا آخر تعطیلات.
خواهش می کنم خانم مهندس خدا رو شکر می گذرونیم شما چه طوری؟؟چه خبر شهرتون؟؟حالت خوبه؟؟
سلام به شما. حالتون چطوره ایام به کام هست که انشاا...؟ ممنون بابت دعوتتون.
http://www.njavan.com/forum/showthre...244#post590244
سلام .بهار تون مبارک. ممنون بابت محبتتون.
تصویر ارسالی زیبایی بود. ممنون
یه پیام ارسال کردم که ظاهرا نرسید بهتون. ممنون بابت آرزوی خوبتون سوالم از این جهت بود ک من دوستی در دانشگاه دارم همیشه یسری حروف اضافی داخل متن ایمیلاش و... استفاده میکنه.ایشون اهل دبی هستن .اوایل تصورم بر اشتباه تایپی بود ولی بعدا منوجه شدم بخاطر زبان اصلیشون بود. توی صحبتای حضوریشون کمتر احساس میشه ولی متناش بیا و ببین....
ی سوال دیگه ،شما چرا یه ی اضافی میذارین؟؟
خوب اونو خودتون جالی خالی زحمتش رو بگشین پر کنین من برات خوبی ارزوی دارمهرچی به صلاحته
اهان ارزویی که تو دلتونه ارزوی خوشبختی وعاقبت بخیری
انشاا...به تمام آرزوهای به حقتون برسین. خب حالا نگاهی ب جمله ای که برای من فرستادین بندازین....
اره ارزیی دارم که خدا می دونهانشاالله که بهش برسم اونم موفقیت درسیه
شما آرزوی ....دارین؟
من هم برایت ارزوی دارم دوست خوبم
سلام برشما دوست آشنا، سالی سراسر بهروزی و نیکبختی را برایتان آرزومندم.