اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
آدم های ساده را دوست دارم ، همان ها که بدی که هیچ کس را باور ندارند ، همان ها که برای همه لبخند دارند ، همان ها که بوی ناب آدم دارند .
چون نامه اعمال مرا پیچیدند / بردند و و به میزان عمل سنجیدند / بیش از همه کس گناه ما بود ولی /آن را به محبت علی بخشیدند / عید غدیر خم مبارک
نیمه ذی الحجه آمد و ماه آل پیامبر نیامد. چشمان ما به در ماند و مهدی موعود نیامد .تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
تا وقتی دوستای خوبی مثل شما و بقیه بچه های گل سایت ر و دارم با انرژی به کارم ادامه میدم . امیدوارم همیشه براتون عید باشه . مشول بازنگری 3 فصل ا و تکمیل دو فصل بعدی هستم . . شاد باشید
مرسی خانمی حالت بهتره عزیزم ...باور کن میدونم حست در مورد پایاننامه چی هست ....ولی بازم سعی کن تموم شد اخرش عید خودت هم بخیر و شادی
سلام عید شما مبارک خوبین ؟ چه خبرا ؟
سلام امیدوار در این رده مدیریتی سر افراز باشید مثل همیشه .
مقام امن و می بی غش و رفیق شفیق گرت مدام میسر نشود زهی توفیق جهان و کار جمله ، هیچ بر هیچ است هزار بار من این نکته کرده ام تحقیق دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق
سلام کیف خوشمزه اییه دست گلتون درد نکنه عزیزم
هم هدیه و هم کیک تولد
* تولد گل ساناز عزیزم *
چه لطیف است حس آغازی دوباره ... چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز نفس کشیدن ... و چه اندازه عجیب است ... روز ابتدای بودن ... وچه اندازه شیرین است امروز ... روز میلاد تو ... روز تو ... روزی که آمدی .. .
سلام سه تا فصل هام الان جلومه دارم بررسی میکنم قراره نهاربدم دفاع کنم شیرینی تپل منتها تمدید کردم کارا م رو اصلا هم عجله ندارم از توجه شما و بقیه بچه ها هم خیلی سپاسگذارم خیلی گلید خیلی ممنونم
غنچه ی گلبن وصلم ز نسیمش بشکفت مرغ خوشخوان طرب از برگ سوری کرد
سلام در پایان نامه گشایشی شد بهم خبر بده ببینم شیرینی کی میخوریم