اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
امتحان اولی که بد نبود.خیلی سخت بود.پس فردا دومیشه که سخت تره
بدنمیگذره امتحاناتون چطوربودتا حالا؟ آره واقعا !اولین باری که دیده بودمش همش باخودم میگفتم من چه جوری تحملش کنم ولی...یه اتفاقات ویه سری مسابقات باعث شد رابطمون جوری شه بااین که نمیبینمش الان ,اما باتلفن درارتباطم.واقعا دبیرعالی هست.
سلام.خوبم.شما خوبی؟ بعضی از دبیرها واسه ادم خاطره میشن.
سلام احوالات شما؟ ممنون خوبم. نه بابا فک کنم تاآخر عمر این درس دست از سر من برنمیداره.! اون دبیر واسه یه دوره از سال تحصیلیم بود.واقعا که معرکه بود.:)
سلام خوبی؟ امتحان اول که رفت تازه حساب کار دستمون اومد.خدا به دادمون برسه بقیه امتحانارو گگفتی یادش بخیر دوران امتحان؟مگه دیگه امتحان نمیدی؟درس تمام؟
سلام چقددیر!!!!!!!!!!!!! امیدوارم همه رو عالی بدین .خواهش میکنم.همون جمله هارو همیشه دبیرریاضیمون مینوشت پای ورقه امتحان.یادش بخیرچه دورانی بود.! یه مرداب برای بدست آوردن یه نیلوفر سالها میخوابه تا آرامش نیلوفر به هم نخوره پس اگرکسی رو دوست داری برای داشتنش حتی شده سالها صبر کن.
سلام از یکشنبه تازه شروع میشه. اون 2تا توصیه اخری هم خیلی قشنگ بود.ممنون.
سلام داداش.شماخوبی؟ خوبیم نفسی میادومیره. بله با زیاد شدن پستاتون تغییر میکنه. مگه تابه حال جدی نبود؟! ممنون که سلام رسوندین بهشون.درضمن بزرگی ازخودتونه. موفق باشید. وسیع باش وتنها سربه زیرو سخت
سلام ابجی.احوال شما؟ منم خوبم.شکر. ممنون.دوست آشنا اتوماتیک عوض شد؟ درسا خوبن.دیگه قضیه جدی شد.دارم میخونم.بزرگیتونو میرسونم
سلام داداش خوبین ؟ تبریک میگم دوست آشنا شدین. ایشالله دفعه بعد همکار شین ازدرساتون چه خبر ؟ خوبن؟سلامم رو بهشون برسونید!!!
اره دنیاییه.اونم وقتی ک ادم با دوستاش تو یه شهر دیگه خونه داره.وااای خیلی جالب میشه.سیستم زندگی ادم بر عکس میشه.
نمیدونم چرا بعضیا از درس خوندن خوششون نمیاد ولی من که شخصا کتابو به زور ازدستم میگیرن ولی خب درس خوندن واسه خودش یه عالمی داره خصوصا موقع امتحانات
من عاشق علمم.یکی از راههای علم هم از درس شروع میشه دیگه. در هر صورت گاهی پیش میاد که به درس نیاز داری.پس بهتره به جای اینکه چپ چپ بهش نگاه کنی عاشقش شی
که اینطور منم برای این یادم مونده بود که از یه پسر میشنیدم که عاشق درسه!!!!!!!!!!!!!! خب یکم تعجب آور بود برام
اخه خودم یادم نبود کی بود که بهم گفته بود برو درستو بخون.البته اون موقع تازه اومده بودم تو سایت کسیو نمیشناختم
که اینطور.... آره یادم مونده بود. چی شد که این سوالو پرسیدین؟
نه بابا با این شرایط کی جرات داره سربازی بره.حالا حالا ها کار و تحقیق و ... دارم. هنوز یادته؟
متشکرم راستی چی شد بالاخره درس خوندنو انتخاب کردین یا سربازی رفتنو؟
سلام.منون ممنون. منم این عید رو به شما و تمام دوستام تبریک میگم.
سلام خوبین شما؟ پیشاپیش مبعث پیامبرو بهتون تبریک میگم