اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
اینم مخصوص خودته (دعا کن منم برم - با معرفت ...) http://m5793m.blogfa.com/post-1081.aspx
سلام احوالات سرکار آبجی خانم طلا ؟ به به / مرسی / تصاویر قشنگ و جملات قشنگتر ممنونم چرا هندونه !؟ خربزه بهتره !! لاکپشت عجب ایده ای زده حالت که ایشالا عالیه / بالت چطوره ؟؟
اینجا همه هر لحظه می پرسند : ــ« حالت چطور است؟» اما کسی یکبار از من نپرسید: ــ« بالت ... قیصر امین پور
سلام منم از اون برف ها می خوام فقط نگی میزنم مثل هندونه ... ... چون اصلا هندونه نمی خوام
خدایا! به یأس بگو رهایمان کند، به خستگی بگو که دست از سرمان بردارد وبه شیطان بگو که ما از آن توایم، امید نبندد.
دقت کردی چقدر صدای جیغ برف زیر پاهامون قشنگه !!! (اومدم جمله بگم، دویدم )
سلام چطوری ؟ نه / کافیه / زیادم هست !!
سلام میدونم کفاف نمیده ... ولی برگ سبزی است تحفه درویش
سلاممم م م مرسی عجب عکس قشنگی / ممنونم شبت خوش آبجی
تشریف آوردیم دنبال بعضیا ... نبودن اینو میذارم نتونی از جات جم بخوری ... حواسش به همه چی هست ... روزگارت پاک و شاد و آروم ...
سلام ببخش ... دیر شد!
روز بخیر
سلام مهندس فکر کنم غوله حسابی پنچر شده و درب و داغونه ولی جای نگرانی نیست اصل حالش عالیه عالیه ما اینیم دیگه ... ادب و نزاکت به هر آن چه مرتبط با ماست رخنه کرده روزگارت نورانی
آنانکه از خود عشق ساطع می کنند با عشق زندگی می کنند و با عشق نیز نفس می کشند ، دیگران را به سمت خود می کشانند . باربارا دی آنجلیس
علیک السلام السیده (چی گفتم ؟) سلاممم چطوری غول چراغ ؟ چه گل با ادبی
السلام السید کیف حالک ؟ ممنون ... اون بنده خدا کج و ماوج نیستا ... دستشو گذاشته رو قلبش و با زبون بی زبونی میگه ارادتمندیم
سلام عالی باش میگم این گل آفتابگردون که برای پروف گذاشتی ، چرا چند برگش کج شده !؟
سلاممم چه کنم ؟ / آبجیم میخندونه خب / دیدی ؟ / من خودم دندونای پایینم متحرک نیست / ولی باشه برات میخرم چطوری ؟؟؟