اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
دردونه جونم غرور و تعصب رو دیدی؟ این عکسا از اون فیلمه اینجا بحثشون فوق العاده ست
سلام عزیزم نوش جونت و گوارای وجود نازنینت بابت عکسای قشنگت ممنونم
راستیییییییییییی ممنون از چایییی خیلی چسبید
خب عزیزم اومدی اول این فنجون چای عاشقانه رو بخور...
باشه عزیزم خدا بهمراهت
عزیزمییی خوشکلمممم الان جناب مدیر عامل زنگ زد و دستمو داد به کار عزیز دلم فعلا میرم اگر کارام اضافه نشه برمیگردم البته شاید ممنونم از این خانوم خوشکلای فانتزی فعلا به خدا میسپارمت
جاجاجاجام بفرمایید
عروسکم خشگل...؟ فقط نگاش کن باشه...؟
همین جا... دالیییییییییییییییییییییی ی خوبی دردونه جونم؟
واااااااااااااااااااااای خدا جونمممممممممممممممممممممم مممممم عشق من که اینجاست کهههههههههههههههههههههههه ه سلااااااااااااااااااااااا اام و صد سلاااااااااااااام خوبی عزیز دلممممممم؟ کجاییی؟؟؟؟؟؟؟؟
سههههههههههههههههلام
پیام خصوصیتو خوندم میخوام بشینم بعدا خوب واست بنویسم نه هول هولکی باشه مراقب خودت باش مامان مهربونتو از طرف ناتانائیل ببوس و بهشون بگو براشون آرزوی عمر باعزت و سلامت رو از خدا میخوام فعلا تا بعد مراقب دردونه جونمم باش
من این زنبور را دوست دارم آخر از شهد آن شیرینی حضورت را خواهم داشت بهترینم نازنیم بمان با من بمان تنها بمان اما بمان
جاجاجام بفرمایید
من هستم
چه دیر اومدی زود رفتی
سلام عزیزمممم سلام خانومممم سلام گلممممممممم خوش اومدیییییییییی فقط بپا زنبوره نیشت نزنه هااا یهوقت