اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام . خوب هستید ؟ ما چه قدر کم سعادتیم که نمی تونیم از محضرتون استفاده کنیم .
بوی جوی مولیان آید همی یاد یار مهربان آید همی
تقدیم به وجود پاکت . اخلاق بی نظیرت و محبت بی انتهات .
سلام بر مهربان نایاب ، خوب تمام نشدنی و عزیز بزرگوار، ایشالا که خوب و سلامت هستید ؟ تشریف نیاوردین نمایشگاه ؟ منتظرتون بودم . من از انوار محبت وجودتون، انرژی تمام نشدنی و بی حد و حصر می گیرم ، لطفا منصف باشید و من رو بی بهره نذارید. امیدوارم طلوعی زیبا از شما ،در انتظارم باشه .
سلام ،شب بخیر ، خوب هستید ؟ جویای حال نمی شید دیگه ؟ برای روز ملاقات عمومی تشریف می برید؟ منتظر ایمیلتون هستم .
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور/ کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور/ حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب / جمله میداند خدای حال گردان غم مخور/ حافظا در کنج فقر و خلوت شب های تار / تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور.
الان شما این گونه اید. یه وجود پاک ، پس از ریزش باران رحمت الهی و لطف و نظر ائمه حرمین شریفین. لطفادردعاهایتان ،جایی هم برای ما باز کنید.
سلام .بازم عید و روزتون مبارک .خدا رو شکر که این سفر معنوی روزی تون شد .رسیدن به خیر . زیارت تون مقبول و مرضی درگاه ربوبی .ان شاءالله ،به دفعات مکرر قسمت تون بشه.می دونم الان سرتون خیلی شلوغه ،اما خب ما هم دلتنگ حضور شماییم و خوش حال می شیم سری هم به ما بزنید.سالم و سعادتمند باشید.
سلام بر طلای ارزشمند ما ( مطلع هستید که قیمت طلا رو به فزونی است ؟ ). زیارت قبول. عیدتان مبارک . روز دختر هم هم چنین .امیدوارم در ظل توجهات کریمه اهل بیت ، ضمیری روشن و باطنی با قداست داشته باشید.
سلام برخانم طلای مطلا.زیارت قبول.