اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خو من ندونستم چیه دیگه واسه همین پرسیدم اسپل هم نه هجی دو دقیقه پیش گفتم فارسی را.... انشا ا.. که یکیش نصیبت بشه
میگم یه وقت بد نگذره ها .. چای میل می کنین و آش می خورین و یه آب و هوایی هم عوض می کنین ... خوش به حال بعضی ها ... ما که از این آبجی ها قسمت مون نشده ... خدا بده شانس ...
شما نگفتی چرا فح ... میدی ؟ این آخر ادبه از نظر شوما ؟ داداشی ؟ از بس قدیمی هستی . شما واسه صد نسل قبلی و و منم واسه نسل جدید .. معلومه با هم تفاهم نداریم ... این که پرسیدن نداره ... اِی جــــــــــــــــــــان ، مگه دیگه چه جوری میشه خوندش ؟ برام اسپلش کن ، اوخ نه ،نه ، بذار برات متحرکش کنم تا یه دونه دیگه خلق نشه ... اِسپِلِش ...
کی گفته بی... این خلاقیتت منو کشته! خو فارسی را پاس بدارید تا از مشکلات پیش نیاد همه چی خوندمش الا همون که باید راستی نشده ما 3 پیام برات بذاریم تو یکیش پیج هنگ نکنه! چرا؟
اِی وای ! داداشی ؟ آبجی کوچیکه شیطون هست اما بی ادب ،نه ... بابا ولوم = پیچ صدا ... اومدیم خلاقیت بخرجیم و صدا و تصویر رو توام به کار ببریم ... نوش جونش . بذار بخوره تا مثه امروزی ها ترکه ای و لاغر نمونه . میبینی که این جدیدی ها رو تا بینی شون رو می گیرن جون شون در میاد ... بچه باید تپل مپل باشه و گاز گرفتنی ...
اون که البته! این "ولومه" دیگه چیه؟ چرا فح.... میدی؟ چرا بدم گوشتیل؟! اون که داره روزانه یه شیرٍگاو نه ببخشید یه گاوهِ شیری رو میخوره!
علیک سلام به روی ماه نشسته ات میسی . والا آدم اگه ولومه چشم بصیرت رو تا آخر باز کنه هم اعجوبه هایی مثه شما رو نمی تونه خوب ببینه ... خوب هستید ؟ تو سرما اهل خوردن آش هستی ؟ من برات می فرستم ،نخواستی بده گوشتیل جان بخوره ...
سلام خوب که هستی ایشاا.. بهتر هم بشی چرا حرف در میاری! کی میگه من نیسنم؟ خیلی هم هستم. فقط بایدچشم بصیرت رو تقویت کنی تا ببینی
سلام ... سلااااااااااااااااام به داداشی گلم الهی شکر ...خوب خوبم و متاسفانه از این شانس ها ندارم مرض بگیرم و مررررررررردسه نرم ... شما در چه حالین ؟ خوب خوب شدین ؟ ایشالا که دوباره مرض بگیرین و کم پیدا شین . آخه همین جوری کم میایین سایت ، دلیل موجه هم که ندارین . اون موقع ،حداقله حداقلش اینه که میگین کسالت جسمانی عارض شده بود ...ها ها ها ها ها ( یادتونه قبلنا تا صبح کشیک میدادین و چای می نوشیدین و زاغ سیاه معروف رو چوب میزدین ...) به به ! دست مریزاد ... جناب ، منو می بینی ؟ در حال تعظیمم قربان ... دیگه داره بینی ام می خوره به زمین ... اجازه هست بیام حضورتون ،شرفیاب بشم برا علم آموزی و آتیش سوزی ... عجب روش تربیتیه کاربردی ای بود ... ببخشیدها ، اگه اشکالی نداره ،میشه بفرمایین روش تخصصی تون چیه ؟ خوشم اومد . بچه میگن به این ! آ . آ. یه پارچه هلو بود ماشالا ... ببینم ؟ نکنه دست گل های خودت رو ، روت نمیشه بگی ، در قالب این حیووووووووووووونی ها جار می زنی ... خواستم بدونی اگه این این جوریه ، تا حد پرستش خوردنی هستی واسه سرخ پوست ها ... آخه اون ها گوشت آدم زرنگ ها رو بیشتر می پسندن تا من یه لا قبا ... این جا هنوز هوا بارونیه ... بفرما چای دوم ...
سلام،خوبی؟ مواظب باش سرما نخوری! پس الانا اینطوری از مدرسه جیم فنگ میشن راستی ببین بچه تربیت کردم در حدِ تکاوران ویژه (دلتا فورس) اینجا خداییش اینا بزرگ بشن چی میشن!؟
اینم یه چای جانانه تا حسابی حالتو سر جاش بیاره . بعده قدم زدن تو بارون می چسبه ...
سلام به داداش گلم از نوع آخر الزمانیش ... صبح زیبای بارانیت بخیر ... چه کیفی قدم زدن تو بارون و خیس شدن و مرررررررررررررررردسه نرفتن و ...
منم موافقم ... داریم میشیم کار آفرین نمونه ... بفرما یه خستگی در کن تا دشمن از راه نرسیده ...
این که گوشتل نیست! گوشتالوِِ بود. با این دوبرابر حساب میکنیم
سلام خوبم شکر شما در چه حالین ؟ خسته نباشین ... عجب چیزی از آب در اومده ... منم درگیر ثبت نام بودم ... فکر کنم برای شروع بد نباشه ...[CENTER] این که خودش شد یه پست ... ها ها ها ها ها همه رو رها کن و آخرین گوشتیل رو داشته باش ...
سلام خوبید؟ راستش چند روزی گرفتار بودم اما خب بالاخره موفق شدم وپس از کسب مجوزهای لازم تونستم افتتاحیه رو برگذار کنم! خب اینجا مهد کودک نخبگان خیلی جوان میباشد که جهت رفاه حال نخبگان جوان تاسیس شده زین پس میتوانید نگهداری گوشتیل های خود را به ما بسپارید با کادری مجرب و .......
سلام به داداش گلم خوبی ؟ خوش می گذره ، خبری ازت نیست . کجا خودتو گم و گور کردی ؟ بیا ببین ،این چند روزه که نیومدی چی کار ها کردم ... استفاده از داشته های غنی در فرهنگ ملی مون ،بهترین روش واسه تربیت بچه هاس . یه نیگا بندازی قضیه میفته تو دستت... دکتر بعد از این تو زمینه تربیت بچه هم مشاوره میده اساسی ... بچه هه اولش این جوری می کرد ، هر چی بهش گفتم ،مودب باشه گوش نکرد و گفت دایی امین گفته باید مثه خودم شی و از دیفال راست بری بالا . منم دیدم با روش مسالمت آمیز نمیشه با شما ها کنار اومد ،از روش تخصصیم بهره گرفتم . . . . . . . . . . بعدش،هم ،خوش رو شد و هم زبونشو برد تو و هم حرف گوش کن شد ... خدایی خیلی اذیت شدم . مراقبش باش و بد تر ازینش نکن .
سلام خوبی ؟ سالمی ؟ جاییت زخمی نشده یا خراشی برنداشته ؟ اعصاب ،معصاب برات مونده ؟بچه هه هنوز زنده است ؟ چی شد چی شد ؟ این دوقلو ها کی اند ؟ نکنه دیدن بچه داریت خوب شده ، این ها رو تلپ کردن رو سرت ... این دوقلو ها متاثر از شیر افغانی بودن دیگه .نه؟ میدونی که میگن استفاده از لبنیات در سه ماهه اول بارداری ، امکان دوقلو شدن رو تا 53% افزایش میده ... قبول . هر چی باشن از اون فرید جنگل بردیه بهتره . فقط نگو که دوباره گاو می خوای که راه دستم نیست ...
اوه!!!!! اشتباهی دستم رفت ببین چی شد
اِی وای ! اینو کجای دلم بذارم . همون یکی هم که بهم رسیده بود ، پرتش کردم در خونه تو ،اون موقع تو رفتی واسم یه فرید جِنگِل بِردِش رو آوردی. از دست شما آدم به کدوم بهشت یا دشت ودمن سرسبز بره ،موندم ... داداشی چه سیبیلای با نمکی داره .. الهی چه عروسکی هم داره . میشه عروسکش رو بدی به من و خودشو ببری و آخه من همین جوری شب ها خواب های هیولایی می بینم ، اینم که تو پی سیم باشه میشه نور علی نور ... باور کن من حالم خوبه ... اون بچه هه برا خنده به لب آوردن داداش مرض دار بود ، وگرنه بیکار نیستم که بیام و دو سه صفحه از پروفت رو به اسم زیبای خودم مزین کنم ... ما تو خونمون ،فقط فلفل تند قرمز داریم با زنجبیل .انتخاب با شماست ...