اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سهم شما و بچه هارو گذاشتم تو یخچال
بیات برایت چایی می ارم گر سوسن بیارم گارد هم بیارم هرانکس که حرف زیادی زند باز دهم اقامون با بچه های ایستگاه بیان !
مرا با سیمین و سوسن چکارست؟ چرا ابر بهاری پاره پارست؟ نگو حرفی ز سیمین و ز سوسن که ملت را تفکر بی زوارست (زوار در رفته)
الا ای رکساناز در جنگ اتش بزن چایی تو قبل از ان کشاکش که چایی جان مال ادمی را نگه دارد ز دست قوم سرکش
بیا تا برایت چای اورم بیا تا سیمین و سوسن ارمت بیا نکنه کله می خوای ؟
راهم به چشم تو امد، ای که چشمت به راه من صـــــوتی دگـــــــــر نشنیدی ز چایی جز آه من نون بده کباب ببر
باز امدی و وزن دو بیتی شکسته ای پولی نمانده ؟ چشم به جیب که بسته ای؟ حالی نمانده صحبتی از حال خود کنیم حالی نمانده در پی چایی نشسته ای؟
امدم ، باز امدم با این دد و دنیا باز آمدم در این درگه دگر پولی نمانده در این سرا دگر حالی نمانده من تو را پشم در راهم ای کلپچ
سحر تو خواهی امد با کوله باری از عشق سحر تو خواهی امد ...........
شب دراز است و منم منتظری چشم به راه شب دراز است و منم گمشده ای در پی راه شب دراز است و منم منتظر جلوه ی ماه شب دراز است و قلندر خفته چشم او خسته شد از بیداری شب دراز است منم یکه و تنها اندرین تاریکی در پی یار دلم میگردم ای قلندر تو بخواب شب غم بی تو و من باز سحر خواهد شد
زندگی یه شوخی خیلی جدیه !
زندگی هم شوخی شوخی مارو جلو میبره فقط دیر میفهمیم که همه چی جدی بوده
شوخی شوخی ما رو شاعر کردی !
غم دنیا نگذارد که دل ارام شود ور نه ما صاحب ارام دل دریاییم یا غم دنیا نگذارد که دل ارام شود ور نه ما ساحل ارام همین دریاییم
تا موجی نباشد ؛ در یا دریا نباشد بجوش و بخروش که دو روز دنیا همین باشد
بله خوب بید این عید عیدی دل ما قطره اشک شد عیدی نخواستم که دلم پر تلاطم است
عید است و نوروز است هادیا تبریک و دو صد بدرود است هادیا بیا تا گل بر افشانیم و عیدی بگیریم دلی از عذا در اریم و باز عیدی ستانیم خوب بید ؟
خیلی جالب بود منو یاد سهراب انداختید . با انرژی ادامه بدید
اگر وقت داشتی یه سر به اینجا بزن ممنون http://kaghazsefideman.blogfa.com/
جدیدا چرا خفن شدی شما؟ چرا همش نا محسوسی؟؟ چشششششششششششششششششششم روبات کله پز را میسازیم همون شما تایید کنی حله بزرگوار