اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خوبه بازم خودت میدونی
نظرت راجع به آواتارم چیه؟عوضش کنم دوباره یا نه؟
مرسی خوبم،تو خوبی؟سر حالی؟
سلام خوبی
ناپلون میگه : همیشه حرفی رو بزن که بتونی بنویسیش ... همیشه یه چیزی رو بنویس که بتونی پاش امضاء کنی ... همیشه چیزی رو امضاء کن که بتونی پاش بایستی ... پس دوست دارم به اندازه یه دنیا... امضاء ...
به دنبال کسی هستم که با درد آشنا باشد،دلش غمگین،خودش ساده،کمی عاشق،کمی تنها،کمی بی کس،ولی از جنس ما باشد...
از دوست داشتنت برایم همین بس که فهمیدم معنای دوست داشتن را...! راستی ((دوستی)) چه قدر می ارزد؟ قدر یه کوه طلا؟ یا که سنگی سر راه؟ چه تفاوت دارد؟ ای گاش هر قدر که هست از ته دل باشد....!
گاهی نفس به تیزی شمشیر می شود/از هر چه زندگیست دلت سیر می شود/گویی به خواب بود،جوانیمان گذشت/گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود/کاری ندارم آنکه کجایی چه می کنی/بی عشق سر مکن،که دلت پیر می شود...
پرسیدم از گل سرخ در سینه ات چه داری؟/بر گونه های سرخت داغ غم که داری؟/خوش می تراود از تو،عطر هوای مستی/من عاشق تو هستم،تو عاشق که هستی؟/گل با تبسمی گفت:ای یار دل شکسته/این شرم سرخ عشق است،بر گونه ام نشسته/این داغ شور عشق است،یک رمز جاودانی/بی عاشقی حرام است،هر لحظه زندگانی...
شک تو بر دل من صادق نیست، دل من چیزی جز ،قطره ای عاشق نیست. دل عاشق همچون،قمری قصر خداست، لایق نیست، بدهی وام به آن آدم ِ عاقل که، عاشقی هاذق نیست!.... یک جهان آدم عاقل هست ولی،دلشان بالغ نیست، نیست باد این همه آدم،که یکی عاشق نیست!..
ببخشید من یه مدته سرم شلوغه،خیلی وقت نمیکنم زیاد اینجا باشم،امیدوارم تا جای ممکن جوابتو نو بدم....
نیستی