اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
آره جدی میگم شما لطف داری. شاید جالب باشن؟!خیلی جالبند همین جمله ای که توپروفایلتون هست خدایی جای تامل داره داداش استعداد داریا...
جدی میگی؟بد فکریم نیستا.من که هروقت به حرف شما گوش کردم ضرر نکردم.اینم چشم. شاید واقعا جالب باشن
میگم این جمله هاتو یه جا یادداشت کن. بعدم یه کتاب بده بیرون خدایی جالبند
اره دیگه از دیوان ادبیاتی خودمه.
اون که بله ولی من تابه حال نشنیده بودم ازجمله های خودتونه؟:)
ایشالا یه ضرب المثل معروف هست که میگه اون دنیا ادمارو با مدرک تحصیلیشون نمیسنجن
درود برداداش محمد خودمان امیدوارم به نتیجه مطلوبی برسید خب خدارو شکرکه خوبین
ممنون.منم خوبم.چرا بد باشم؟ کنکور که داستانی داشت واسه خودش.هر چی پیش بیاد بازم شکر.ببینیم چی میشه دیگه.
سلام هی شکرخدانفسی میادومیره... شماخوبی؟ کنکور؟ خوب دادید دیگه؟
سلام.حالت چطوره؟خوبی؟ امتحانا؟ امروز کنکور داشتم
سلام داداش خوبم میگذره ..... احوال شما؟ حتما.ماکه محتاجیم به دعاهاتون ازدرسو دانشگاه چه خبر؟ امتحاناتون شروع شده؟
الهی فطرمان را فاطر ایمانمان را فاخر روحمان را طاهر اماممان را ظاهر و یارانمان را باهر بگردان طاعات قبول درگاه حق عید فطر بر شما و خانواده محترمتان مبارک .
سلام ابجی.خوبی.من اومدم.ولی همچنان محتاج دعاهات.
سلام داداش نماز روزتون قبول ....... مانند یک عقاب باشید ... وقتی باران می بارد همه پرندگان به سوی پناهگاه پرواز می کنند بجز عقاب که برای دور شدن از باران در بالای ابرها به پرواز در می آید. مشکلات برای همه وجود دارند اما طرز برخورد با آن است که باعث تفاوت می گردد. بلند پرواز باشید..
امیدوارم دوباره حضورپررنگتونوتوسایت ببینیم قستمی ازوصیت نامه ی زیبای سردارشهید شوشتری: دیروزازهرچه بودیم گذشتیم,امروزازهرچه بودیم گذشتیم! آنجاپشت خاک ریزبودیم واینجادرپناه میز! دیروزدنبال گمنامی بودیم وامروز مواظبیم ناممان گم نشود! جبهه بوی ایمان میدادواینجا ایمانمان بو میدهد ! آنجادرب اتاقمان مینوشتیم یاحسین فرماندهی از آن توست الان مینویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید! الهی نصیرمان باش تابصیر گردیم.بصیرمان کن تاازمسیر برنگردیم
سلام.ممنون که یادی از من کردی.خوبم شکر.التماس دعا.یه مدت نیستم.
سلام ممنون که یادی از من کردی.یه مدتی نیستم.التماس دعا.
زندگی کن همچو مهتابی که در سیاهی شبها عاشقانه نورِ خود را به آسمان می دهد، زندگی کن همچو رودی که سر ازپا نشناخته می دود سویِ دریای مهربان، زندگی کن همچو نیلوفری که می پیچد به شاخه های نازِ نسترن.. سلام خوبین؟ چه خبر؟
ببخشید اگه چند دقیقه صبرکنید الان جوابتونو میدم
امیدوارم توامتحاناتون موفق باشین.