اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
نه بابا . مه د جای تر بوم. هاتمه ایلام. 40 کیلومتر د مال دور بوم. دی خود به خود شکیا نه اینکه خوم بشکنمه آی بد شانس. مردم کرم وعطر نینه قه خویان تا وقته که بزانن رمضانه
سلام حکیم خود شکانیده؟ یا خارج و شار چین؟ یه بار سه تیخه کردیوم ارای;دی لو قرمز دموچو سفید سرگپیل گره هاتیا، بعد میمانمان هات پیاگانیان یه همگه عطرو کرم دایونه دمچو، گرد مه رو بوسی کردن بعد از یه ساعت تمام دمچوم لپر دا و گل گلو بیو، پوستم حساسه
اره بابا از فرهنگ غنیشونه امروز خواسم بگرم. اقا هاتیم ارا ایلام پروژه نقشه برداری انجام بیمن دی تا ساعت1 طول کیشا و منی روژگم باطل بو ولی سو گرم
سلام حکیم وقتی میخوایم بریم مهمونی صورتم رو اصلاح نمیکنم آخه پوستم حساسه برای اون لب های زمخت ببین کرمانشاه و ایلام کلا اینطورین مثلا نوع برگذاری مراسم خواستگاری تا برگذاری عروسی هر قوم یک نوع رفتاری دارند یا فوت کردن یک نفر، کلا روستا به روستا تفاوت داره، اینجا هرکی خودشو یک ایالت مستقل میدونه چه خوازی اراد بخونم دلت شاد بود؟ سو روژه گری؟
یه شوهر نداریم که بیوفته دنبالمون بگه" کفتم و شونت وی مچو مچو / یا خوا لچکگی گیر بخوی و چو" حکیم داداشت چقدر شبیه بچگی منه، انگاری یه سیب که با لگد نصف کردی من سفیدتر بودم ;دی یه رفیق دارم محل کار دم به دقیقه میاد دست میذاره روی یکی از قطعات میگه اینو بیشتر دوست داری یا منو؟ منم میگم قطعه رو- اونم میگه خب خدارو شکر یکی پیداشو دل شمارو برد روزی صدبار میاد این کارو میکنه
حکیم دوسم داری؟
نورکتم داداش من پرداخت میکنم. میخرم برات .میریزم به پات
تو که خوب میدونی بدون تو هیچی از گلوم پایین نمیره، چرا با احساسات من بازی میکنی؟ اون هم شرطی برام ps4 بخر حکیم
زدم تو تیپشون نه کارشون تو کباب رو بخور .نیت من رو هم بگیر انگاری منم خوردم
سلام حکیم چه اخبار؟ اینورا نمیای بریم طاقبستان یه پرده و دنده کباب بزنیم؟ زدی تو خط آخوندها مشکوک میزنی نکن حکیم من که تورو خوب میشناسم
هربژی
مال تو هاله آسمان اولاترک و کهکشان بویشه خدا بیلیدمان وسر چویله کالدو هم پرچه پرچه نویرده و خود شنفتم سویرده تو بویش کی پاخه سویرده تا له قژه هلکنمو نازار اسمان کو تا لی هنازه تییده بان خوریش رسیده اسمان ماهو خورو هسارگان چن تا خویان بشارنو سرگله دار بایمی تو نفر رولکمی عزیز خاصگی خومی چه بو اگر بیودمو نازار اسمان کو
ممنون از امتیاز .مرسی
بابا من خنگ تراز این حرفام
خاص خوشم ;دی خوشت تیید طرحگ گرد یکو بسازیم؟ نظامی
سلام. خاصی؟خوشی؟ خاکتم مساعد مساعده
سلام رو به رشدی؟ هاو ار یو تودی مای بی بی؟ ;دی ایش لیبه دیش گرد یه تولیدی کلر گازی دریم قصیه کیم ارای تولید یه گله و طرحگانم نظر مساعدت متساعده؟
قربانت نه مه قصد ادامه تحصیل درم
هرچی کسم تونی ارای زندگی توامد are you ok?