اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
رفتم سر درحسابی البته یبا دعای خیر شما دوست عزیز که بدرقه ی راهمان باشد
ببخشید اگه دیر جواب دادم وقتم پره
باهات موافقم اما نگرانی ولم نی گنه اللهی که ریشه کن بشه!!خودت پسته المیرا بالب خندون؟؟
پسته که میخریم ومیخوریم ولی زیاد واسمون جذاب نیست.من که زیاد دوست ندارم
پش شما جزء اون دست از کرمانی ها هستید که پسته ندارید اما دید دست مردم ای ول ادم تو مرکزش باشه اما پسته نخوره بابا شما بخر خوردنش با من
ما پسته ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااریم ما پسته نمیخواااااااااااااااااااا اااااااااااااااااایم عجب کاری داریم با این محصول گرون
خواهش می کنم کرمانی ها معرفت دارند درسطح بالا !!تقدیمش می کنم به شما که انشالله باغ پسته تون محصولاتش دوبرابر بشه !!یا یک باغ پرسته ای خدا بهت بده به همش سالم ولبشون خندون باشه!!این طوری؟؟
کرمانی ها هم ارادت دارند خدمتتون فقط خواهشا این شعر گوهربارتونو تقدیم کنید به پسته دارای عزیز والا ما که بی گناهیم
خواهش می کنم این ارادت منه به کرمونی ها!!
واسه خودت نیمایی هستی بزنم به تخته چشم نخوری
شعر از خودم سرودم تازه تازه تحریف نشه!!یک هو
نون وپنیر وپسته کرمونی کنار نشسته گفتم بده یک گیلوپسته گفته پسته به نرخ عرضه گفتم بابا چیه عرض بده به ریال ورشکسته تو به ما گفتش بگو چی می خوای گفتم فقط پسته ی کله قوچی بالب خندون می خوام گفتش بیا اینم یک کیلو حالا بده40 هزارتا گفتم بابا بی خیال گفتش همینه که هسته گفتم هسته بابا تو هسته میوست یا توی زیرزمینه دستگاه می خواد واسه شگافتش گفتش بابا هسته ی من پیش پوله....................................
ok
یعنی کیفت کوکه؟؟اره خوبم
مرسی خوبم نه دماغم چاق نیست کوچیکه تو خوبی؟ بهم امتیاز دادی؟ممنون ولی جمله تو متوجه نشدم
خودت خوبی؟؟دماغت چاقه؟؟
هش خبری نی اینم به لهجه کرمونی
چه خبر ور کرمون؟؟
مرسی لطف دارین