اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
دورم ز تو اي خسته ي خوبان چه نويسم من مرغ اسيرم به عزيزم چه نويسم
كاش امشب عاشقی هم پا می گرفت /تشنگی هم طعم دریا می گرفت/كاش امشب كوچه های منتظر/یك سلام گرم از ما می گرفت/این سكوت تلخ . دنیای من است/كاش دستت . دست دنیا میگرفت/آسمان ابری ترین اندوه را/از دل سنگین شبها می گرفت/پنجره دلتنگ چشمی آشناست/كاش می شد عاشقی پا می گرفت
مگه میشه از تو دل برید و دل کندبگو می خوام تا ابد مال تو باشم از کسی نیس که نشونی تو نگیرمبه تو روزی میرسم من که بمیرمخاک هر جاده نشسته روی دوشمکی میاد روزی که با تو روبرو شممن که از اول قصه گفته بودم غیر تو با سایه م نمی جوشم
سلام من که شب بودم و شب هستم و شب خواهم ماند به امیدی که تو فانوس شب من باشی
صدایت کردم مرا دیدی معصومیت در نگاهت موج میزد هستیم را به چشمانت بخشیدم
و ای کاش می دیدی قلبی را که فقط برای تو می تپد ... !
آه می کشم تو را , با تمام انتظار پر شکوفه کن مرا , ای کرامت بهار در رهت به انتظار , صف به صف نشسته اند کاروانی از شهید , کاروانی از بهار . . . یا ابا صالح المهدی ...
عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی. . . اما دوست داشتن پیوندی است خودآگاه و از روی بصیرت روشن و زلال. . . عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هر چه از غریزه سر می زند بی ارزش است . . و دوست داشتن از روح طلوع می کند و تا هر جا که یک روح ارتفاع دارد، . . دوست داشتن نیز همگام با آن اوج می گیرد.
التماس دعا
شب شهادت امام جواد علیه السلام تسلیت باد. ایشالا روزیت بشه زیارتش.
سلام بر عزیز دل / خوبی ؟ /
خوب من ، شب ، خواب های طلایی ! ببینی
عزیزم زیاد منتظرم نذاری ها/ لطفا ایمیل هاتو چک کن / بوی خوش مهر و مهربونی و محبتت ، دنیا رو پر کرده و ما رو سرمست / این قدر ماهی که آدم حرفی برای گفتن بهت پیدا نمی کنه / گلم ، شادی و سلامتی و پیروزی تو آرزوی قلبی منه / تقدیم به بی همتای بی معرفت
سلام به نازنین گل خوبی؟ چه خبرا؟ سراغی از ما نمی گیری عزیز جون ؟ کجایی که دلم برات حسابی تنگ شده ...
کامتان شیرین
خدایا داد از این دل داد از این دل / که یکدم مو نگشتم شاد از این دل/ زبوی زلف تو مفتونم ای گل / ز رنگ و بوی تو دلخونم ای گل/
سلام به عزیز دل ارزشمند . خوب هستید ؟ شما ایمیل هاتون رو چک نمی کنید؟ با ما به از این باش که با خلق جهانی ... منتظر دریافت نامه ای از شما هستم.