اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خوبین؟ راستی پستاتون زیبا بود ممنون
سلام خوبم شما خوبین؟ بد نیست میگذرونیم
سلام داداش خوبین؟ خوش میگذره؟ بينيد حرف زدن چه چيز وحشتناكي است كه بزرگترين احترام به هركس اين است كه برايش يك دقيقه سكوت ميكنند
آدمها زندگی میکنند… انسانها زیبا زندگی میکنند! آدمها میشنوند… انسانها گوش میدهند! آدمها میبینند… انسانها عاشقانه نگاه میکنند! آدمها در فکر خودشان هستند… انسانها به دیگران هم فکر میکنند! آدمها به نفس کشیدن فکر میکنند… انسانها به استفاده از هر نفس! آدمها میخواهند شاد باشند… انسانها میخواهند شاد کنند! آدمها،اسم اشرف مخلوقات را دارند… انسانها اعمال اشرف مخلوقات را انجام میدهند! آدمها انتخاب کردهاند که آدم بمانند… انسانها تغییر کردن را پذیرفتهاند، تا انسان شدند! آدمها میتوانند انسان شوند… انسانها در ابتدا آدم بودند! آدمها… انسانها… “آدمها آدماند… انسانها انسان! اما… آدمها و انسانها هر دو انتخاب دارند… اینکه آدم باشند یا انسان، انتخاب با خودشان است”.
هفت پند مولانا : در بخشیدن خطای دیگران مانند شب باش در فروتنی مانند زمین باش. در مهر و دوستی مانند خورشید باش . هنگام خشم و غضب مانند کوه باش . در سخاوت و کمک به دیگران مانند رود باش . در هماهنگی و کنار امدن با دیگران مانند دریا باش . خودت باش همانگونه که مینمایی . پس از تعمق در این هفت پند به این کلمات یک بار دیگر دقت کن
چه بد ...نمیدونستم
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟طرف ماخوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروزاینقد هوا گرم بود انگار همین حالا تابستون شده
سلام نگین که افتضاح س شرجی و گرم... البته خوبه ها طرف شما که خوبه
سلام ممنون خوبم برای ماهم خبر خاصی نیست هوا اونطرف چطوره؟
سلام خوبم ممنون شما خوبین؟ سلامتی از دانشگاه شما چه خبر؟
سلام خوبین؟ از دانشگاه چه خبر؟
خدانگهدار
منم همینطور خداحافظ تا بعد
آره دیگه... خوب حقیقته...نمیشه کاریش کرد اما هر جایی زیبایی خودش رو داره من باید برم ببخشین خوشحال شدم
ولی به شمال ما نمیرسه الان خوشحال شدین؟
نه فرصت نشده...از کم سعادتیمونه ولی چی؟ خوشحال میشم بگین
رفتم دیدم جالب بود چه رودخونه ای هم داشت ممنون ولی....
میدونم بابا ... گفتم که مطمئن شین
راستی شما اومدین شمال؟. زیباییش غیر قابل وصفه
نه داداش حرف شما برامون سنده شوخی بیش نبود