دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین Client و hossien

118 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
  1. سلام
    بله تقریبا درست هست مواردی که فرمودین الان سوالتان چیست دقیقا؟ و یا مشکل کجاست؟
  2. این مراحل در اون زمان به جهت سوال به ذهنم رسید:
    مستندها ، شاخص ها

خیلی راحت، بر اساس مستندات بدست آمده کارتان را انجام می دهید.ببینین به طور قطع هر شرکت یا سازمانی برای مراحل مختلف کارش یکسری شاخص های کمی و کیفی را در نظر خواهد داشت که بسته به نوع بنگاه و فعالیتی که در آن صورت می پذیره و یا رسالتی که برعهده اش هست ، این شاخص ها ، تعیین میشه.

نقش و دیدها
    مورد بعدی که در این ارزیابی اهمیت داره، ، نقشی است که شما در آن ایفا می کنید .چون این نقش در دید و میزان اطلاع شما از این شاخص ها ، تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت. ینی مهمه شما با چه عنوانی وبه تبع با چه دیدی قصد ارزیابی را دارید.آیا به عنوان یک بازرس یا یک مشتری یا یک شریک یا مدیرعامل ؟؟؟!!!!

مقا یسه و ارزیابی
    مرحله آخرست که شما با اطلاع و در نظر داشتن شاخص های مورد نظر و همچنین شواهد و مستندها بر اساس نقش تان در این ارزیابی به عمل مقایسه می پردازین.و در می یابید که آیا شرکت/ سازمان درمسیر تعیین شده در چشم اندازش حرکت می کند و رسالتش را به خوبی انجام میدهد یا خیر . اگر نه ، تا چه اندازه با آن فاصله دارد.
    این همان سوال بود .
  3. سلام بر شما استادگرامی.
    خوب و سلامت هستین که انشاا... ؟
    در این مدت ،اتفاقی برای سایت افتاده ؟
    خاطرتون هست آخرین تاپیکی که قبل از عید فطر داشتین چیبود ؟!به چه نتیجه ای رسید ؟
    همون زمان پاسخی برای سوالتان تهیه کردم و هنوز هم نگهش داشتم ولی اطلاعی ندارم گفتمان تا به کجا پیش رفت .انگار همه مطالب از بین رفتن. اگردر گفتمانی که با دوستان داشتین به نتیجه رسیدین خوشحال میشم من رو هم در جریانش بذارین.

پاسخ پیامتان :

- در مورد استاندارد ، به خدا به من اطلاعاتی ندادین یا حداقل من چیزی رو با این عنوان از جانب شما دریافت نکردم،شایددر مورد فرد دیگه ای بوده.اگر بود من معطل نمی کردم و به سراغش میرفتم.

- در مورد سوالتون ، اینکه یه نمونه بگم :1- نمونه ،همون تاپیک بود که سوالم بود و 2- اینکه سعی کنیم برای اخذ قراردادها به شرکت طرف مقابل نریم و3-...

- بخشی از پیام من را بدرستی متوجه نشده این.

- سه شنبه هم که نیامد....
  4. اشتباه می کنین، همه ندارن.
    انشاا... .
    راستش من و یکی از هم کلاسی هام یه روش بهینه تر رو برای یکی از الگوریتم های هوش مصنوعی ارایه دادیم. قراره مقاله بشه.ببینیم چی میشه.
    می دونین ،مشکل اینجاس اساتید و مسئولین دانشگاه فوری دست میذارن روش و آخرشم معلوم نیست به کجا ختم بشه.
  5. همه دارن اول این قول هایی که دادم را به سرانجام برسونم بعد حتما
  6. استاد منم از این کارا دوسدارمااااااا.
    راهش را نشانم بدین لطفا.من استعدادش رو دارما.
  7. سلام بر شما.
    محتاجیم به دعا.
    میدونم، میدونم.
    الان این دقیقا تعریف بود یا ....
    مطمین بودم همین کاررا انجام میدین.ملاحظه فرمودین ،در موارد ذکر شده بود.
    اولی نگفتم که...
  8. سلام مجدد و التماس دعا
    قدرت تفکر و خیال پردازی خوبی دارین.
    راستش دارم یک مدل در میارم در ساختار سازمانی که نتایج کارم را به یک ژورنال در آمریکا بفرستم جهت چاپ.
  9. با کسب اجازه از شما ،
    شما بیکار بودین و از سر بیکاری دست به ارتکاب چنین عملی زدین.
    شما هدفی بزرگ در سر دارین.
    شما هدفی خیر در سر دارین.
    شما مشغول تنظیم مطلب برای ارایه هستین.
    شما پاسخ سوال من را بلد نبودین ، به این شکل مطرح کردین تا از دوستان + امدادهای غیبی کمک بگیرین.
    شما از این طریق قصد دارین به پاسخ مجموعه سوال دست پیدا کنین.
    شما قصد دارین میزان اطلاعات افراد را بسنجین.
    شما دوسدارین لایک بخورین و به امتیازتان افزوده شود.یا یا موردی که حتی فرضش هم محال هست اینه هوس کردین به دوستی امتیاز بدین.
    موارد یاد شده بخشی از انگیزه شما از ایجادش میتونه باشه.
  10. عه من پاسختون رو ارسال کردم ولی نیست.شما احیانا تنظیمات رو دستکاری نکردین ؟!؟
  11. در حال سرچم
  12. جدا شما چرا هی میرین و برمیگردین ؟!
    از دوران بچگی یه شعر بلدم با احوالات شما جور در میاد.
  13. پاک کردم خودم باید عکس مجدد بگیرم تا اخر هفته می فرستم.
  14. استاد تصاویر را ارسال می فرماییین؟در پیام مطالبی بود که به نظر سوالی بودناااا.
  15. یا چند مورد بگین
  16. یک حدس بزنید تقریبا می شناسید من را؟
  17. باز هم از این سوالااااااااااااااااااااا .
    جالبه .
    خیلی حدسا میشه برای هدف از ایجادش زد.که هر کدومش بستگی به عوامل و شرایط ایجاد کننده داره.
  18. شما فک می کنید برای چی چنین تاپیکی زدم چه حدسی می زنید؟
  19. سلام.بله .
    می گم مثل شهاب سنگ می مونین باور نمی کنین.
    منظورتان شفاف نیست.ینی خب بهتر می تونین منظورتان رو بفرمایید ؟
نمایش پیغامهای بازدید کننده 61 از 80 تا 118
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین