اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام مهندس سپاس از لطفتون. خوبم خداروشکر شما چطورید این یه ماهه دو بار شهرتون بودیم اون ازمونو قبول نشدم ازمون دیگری در راه است.
سلام بر شما. چه تفاهمی. شمام هستین ؟ آقا مدتیه پاسخ نمیدین پیام ها رو. خوبین که انشاا... ؟ ایام به کامه ؟دل دشمناتون آبه یا کبابه ؟
سلام مهندس. خوبین که انشاا... ؟ چه خبرا ؟نتیجه آزمون نیومد ؟ اومد ؟
»تبریک مرا به مناسبت فرارسیدن عید فطر پذیرا باشین.« عیدتان مبارک.
سلام. طاعات و عباداتتان مقبول درگاه حق تعالی.انشاا... دوستان را از دعای خیرتان فراموش نفرمایید.
آی آی آی. اختیار دارین.این طور نفرمایید جناب. ممنون . محتاجیم به دعا.مخصوصا امام رضا زیارت که رفتین برای هممممه جوونا دعا کنین.باشه. یکیش مال خودتون باشه بقیش مال ماها ، باشه؟ اینجوری زودتر مستجابه
بله مدتیه نیستم. کم سعادت شدیم خداروشکر همیشه خوب باشید. التماس دعا
سلام بر شما.خواهش میکنم. خدا رو شکر. کجاهایین؟ تشریف نداشتین ؟ بله مرسی خوبم.
سلام سپاس از شما هم مقبول باشه بد نیستم شکر امیدوارم خوب باشید
سلام بر شما . طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق تعالی. خوبین که انشاا... .
سلام خوبین؟
خب دوست من بهشون بگین یه ذره زودتر اطلاع می دادن.نمیگن اینجا پر از جوون با یه دنیا آرزوهست ؟ از طلوع تا غروب آفتاب فقط فرصت داره.
بچه ها گفتن. تا امشب نمیدونم منم تازه فهمیدم
کیا میگن ؟جواب داده ؟ تاکی فرصت داریم ؟
میگن امشب شمس الشموس یا شمس الشرف هستش . روزی که روی سنگ شرف شمس دعا می نویسن. روی یه کاغذ زرد با رنگ زرد دعای این روزو مینویسی ( سرچ تو اینترنت دعای روز شرف شمس) زیر اون دعا حاجتاتو می نویسی بعد لای قرآن میزاری. آخرین 4 شنبه ی سال توی آب روان میندازی اون کاغذو تشکر وجود شما برای ما باعث افتخاره
نمیدونم .شمااطلاع دقیقی در این رابطه دارین ؟ خب اعمال امشب ،شب 3شنبه،نماز امام زمان و دعای توسل هست .که علاوه بر ثواب بسیار،برای رفع حاجت و.... بسیارموثرن.غیر از این چیز دیگه ای میدونین ؟ راستی برای شما و تمام دوستان دعاکردمو بیادشما بودم.
خواهش می کنم راستی میگن امروز آرزو ها برآورده میشه و یه اعمال خاصی داره التماس دعا
این دعاو آرزو بهترین هدیه ایه که یه دوست میتونه بده.انشاا..همین طور که میفرمایید بشه واین اتفاق بیوفته.همچنین برای شما. سپاس.
امیدوارم به قله های پیشرفت دست پیدا کنید. ذهن خلاق هیچ وقت خسته و مایوس نمیشه اگر راهی بسته بود خودتون راه جدیدی ایجاد کنین. ایام به کام