اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ببشید من هی میرم میام. اینجا داره سیل میاد ابجی مونا البته خدا رو شکر از خشک سالی بیتره
خخخخخخخخخخ وقتی فرماتنده جدی میش ود - خوب تا حالا ندیدی که بعضی خیابون ها جدولش پیچ خورده و منحرف شده - پس اون موقع داری به راست کجولی وارد میشوی خوووووووووو ممن که دوخملت رو نمیشناسم - بعد یه هویی میگه به بابایی من چی کار داری - میره مادرش رو میاره - خخخخخخخخ
من اصن تو خیابونم که راه میرم سعی میکنم از کنار بلوار یا کنار جداول حرکت کنم تا خدایی نکرده منحرف نشم از راه مستقیم. ما اینــــیم دیگه . پَ چی فک کردی میگم میگم برو به دخترم بگو این چه پدریه داری توووو
به اون عکس بچگیت که با من بازی میکردی و زیچتک بودی خووووووووووووو شبیهی دیگه نکونه موخوای بگی تو خوشملی - خخخخخخخخخخخ دادا مهدی کلا تو همیشه عکس هات عجیف غلیبه باید به دوخملت بگم به راست مستقیم هدایتت کنه - خخخخخخخخخخخخنده تو در تو
اها بزار سوژه بهت بدم قبلا این اواتارم بود. یه عده بهش میگفتن برنزه. یه عده میگفتن سیاه سوخته (از جمله فاطیما دختر ارشدم) اصن اخر کیف دادنه
خخخخخخخخخخ خوفه خوفه داداشی هویجوری بمون که من بتونم اذیت کنم داداشیم رو - مگه نه اینخده خوبه ادم با داداشش کل کل کنه و تو سر و کله هم دیگه ادم بزنه
درست فکر کردی.رفتم تو اون فاز. همونی بود که گفتم حکومت نظامی راه میندازم؟ ولی با تو یکی که نمیشه هیش کاری کرد
سلام داداشم خوبی؟ چطور مطوری؟ یعنی چی اون وقت؟ موخوای بگی رفتی تو فاز جدی شدن و خلصه
سلام الان خوبه؟
سلام قوقی فرمانده شطوری؟ می بینم که همیشه جان بر کف تشلیف داری منزل
شبت بخیر ابجی گلممم میبینمت ایشالله
د ن د نشد دیگه - اومدی نسازی هااااااااااااااااا من کارته باز با کمربند سبز هستم - اااااااااااااااایش شبت بخیر داداشم - بای بای فردا دوباره میام پروفت رو میترکونم- خخخخخخخخ
کاراته باز کمربند سفیدی بزار پروفایلمو اصلاح کنم بعد اون چهره خشن منو میبینید
اووووووووووووووووووه چیخده خشن شد یه هویی نزن بابا گوناه دارم - اما خب بیزنی میخوری - کاراته بازی مثلا گفتند
والا برگ چغندر هم نیستم تو یکی از این بخش ها فعالیت کن خودم همکارت میکنم: نظامی-عمران اره میخوام کم کم حاجی بشم خیالت تخت باشه
اله اله - خووووووووووو تو اینجا مگه برگ چغندری - پارتی شو منم هومکار بشم ، بیام چت بازی - خوووووووووو حوصلم سر میره همین رو بوگوووووووووووووووو - برعکسه - اینجاقبلا عکس ی فرمانده بود - ادم میدیدش بهت هم میگفتند حاجی - هوچی دیگه خخخخخخخخ
پسر به این خوبی مگه چشه دلتونم بخواد اره برای همکارها داریم . باید کمی فعالیت کنی تا درخواست همکاری داده بشه. بعد دسترسی پیدا میکنی. مگه الکیههههه میگم نه به اوتار جدی من تو نامیان و اواتار شوخ تو . نه اینجا که برعکس شده
پس تو هم معلوم شد از این پیشمل زیچت ها هستی پیسر پیسره - زیچتگ پیسره شننیدم برای همکارها چت دارید - منم موخوام بیام تو چت اذیت کنم اینجا مهمون نواز نیشتید - دیهه دیهه