اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خودشون . منظورم دستگاه الکترونیکی بود . مال من یک دستگاه الکترونیکی هست که اقای انوار گفتن اقای ترابی میتونن کمکت کنن
نه آقای انوار هم روی ساخت دستگاه وهم بنیاد کار میکنن ابتدایی خوارزمی ثبت نیست در ضمن کی گفته آقای انوار روی ثبت کار نمکینن؟
در ضمینه ی خوارزمی مگه نمیگی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
اینطور که من فهمیدم ، اقای انوار روی پایه های بنیادی علمی کار میکنن ولی اقای ترابی روی ثبت اختراع و ساخت دستگاه . این کار من هم ساخت دستگاه هست درسته
میگما کی گفته ترااااااااااااااااااااااا ااااابی بده؟؟؟؟؟ گفتم آقای انوار بهترن حالا خودت میدونی
اقای ترابی مشکلش چیه ؟؟؟؟؟
یه پیشنهاد بهت بکنم؟ آقای انوار بهتره تا ترابی.... میشناسم که میگم
بله . دیگه با اقای انوار کارم تموم شد . از این به بعد باید برم پیش اقای ترابی . یکشنبه صبح باهاشون قرار دارم . حالا حالا با ایشون کار دارم .
دروغغغغغغغغغغغغغغغغ؟ واقعا؟؟ واجب شد آشنا شیم اسمتون چیه؟ آقای انوار خوب بودن؟ میخوایی خصوصیات آقای انوار وآقای ترابی رو بدم؟؟؟ آقای انوار:جونه 20-21 ساله باعینک ویکمی هم ریش داره آقای ترابی :جونه 22 اینا عینکی و یه جور خاصی هم حرف میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر آمار بدم؟ آقای انوار خیییییییییییییییییلی گله امروز چی میگفت؟ من امروز نیمدم پیشش! اه تو رفته بودی! ای خدا!
قبلا که میرفتم پیش اقای میرزایی ، مسئول بخش ازمایشگاه نانو . ولی امروز رفتم پیش اقای انوار و ترابی
5شنبه ها چیکار میکنی اونجا؟؟؟؟ اخه ما هم گه گاه 5 شنبه ها میام پیش خانم فودلافر اونجا کلاس داریم خوارزمی بایه بنده ی خدایی
مرسی که انقدر خوب وگلید.... در هر زمینه ای باشه مشکلی نیست اما درحد توپ!
چشم . ایده در چه زمینه ای می خواید ؟؟؟
سلام دوستم.... میشه چندتا طرحی که مال پارسالت بودن ونمیخوایی کارکنی یا اینکه چیزایی هستن که درخارج از کشور ثبت شدن روبم معرفی کنی...(مثلا اختراعات ثبت شده خارج از کشور)*