اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام ممنون از لطفتون ... تصاویر زیبا و درد ناکی بود ... چه شعر قشنگی انتخاب کرده بودید ... سپاس ایام سوگواری بر شما هم تسلیت باد ... من هم التماس دعای خیر در این شب ها رو دارم ... دست دل تون پر از روزیی که امام حسین علیه السلام براتون در نظر گرفته ...
بشنو از نی چون حکایت ها کند از سر ببریده ای هر دم حکایت ها می کند بشنو از نی چون شکایت ها کند وز لب خشکیده ای هر دم حکایت ها کندبشنو از نی در ره دلدادگی در زه دلدادگی فرزانگی بشنو از نی آن به غایت راستین حامل راس حسین اندر زمینبشنو از نی از زمین کربلاناله و نفرین و آه و نینوابشنو از نی چون حکایت ها کنداز بدی های زمین هر دم شکایت ها کند بشنو از نی از زبان اهل دل راستگویان در سرای اهل دل بشنو از نی واقعه از کربلا کاروان کی میرسد در نینوا ؟بشنو از نی ، آن زمان سلطان حسین بی بدن قرآن قرائت می کند راس الحسین
سلام .بله شکر خدا خوبم . احوالات شما ؟ خواهش می کنم . بضاعت اندکی بود در برابر مهری والا .امیدوارم براتون مقدر بشه .حتما دعا میکنم .ایام سوگواری تسلیت . التماس دعای خیر
سلام خوب هستید ؟ اوضاع بر وفق مراده؟ ممنون از امتیازی که درج کردین ... شرمنده شدم ... همین که مطلب رو از نظر گذروندید ،برام خیلی ارزشمند بود ... . . . دارم به نتیجه خوبی میرسم ... دعا کنید وسط راه جا نزنم ... فکر کنم باید یه کم انرژی دریافت کنم ... دعا کنید یه سفر زیارتی امام هشتم روزیم بشه ولو چند ساعته...
بازم عیدتون فرخنده
سلام ممنون از محبتون ... عید شما هم مبارک ... ایشالا روزیتون بشه سفر عتبات... اینم عیدی ما
از ولاي مرتضي دل را چراغان ميکنيم ... با علي ( و نسل او ) بار دگر تجديد پيمان ميکنيم.
خوشا به حال پيمان منشاني كه وجودشان به پيرايه پاكي و شرم آراسته شده است.((بزرگمهر))
تبریک فراوون
من در طبيعت وحشي احساس ،ارزشمند و آشنايي را درک کردهام که در خيابانها و دهکدهها هرگز بهآن دست نيافتهام. در دشتهاي آرام، بهويژه در مرزهاي افق دوردست، انسان شاهد دلانگيزترين و باشکوهترين زيباييها که با سرشت او همگون است، ميباشد.رالف والدو امرسن، خدا رو شکر
هوش کنید مست را؛ آب زنید دست را؛ سجده کنید هست را؛ عید سعید می رسد؛ نوکنید جامه را؛ پاک کنید خانه را؛ گل دهید دوست را؛ عید سعید می رسد؛ سیر کنید گشنه را؛ آب دهید تشنه را؛ دور کنید غصه را؛ عید سعید می رسد؛ ارج نهید زنده را ؛ عفو کنید بنده را ؛ عید سعید می رسد؛... سادات خانم ، عیدت مبارک .
سلام بر ذریه ارزشمند حضرت زهرا سلام الله علیه .عیدتان مبارک . عیدی و دعا برای ما فراموش نشود ،لطفا .
سلام .خدا رو شکر که هنوز حضوری گرم از شما رویت میشه . میشه یه تاپیک بزنین و علت رفتنتون رو هم بازگو کنین ؟ غم به دل عزیزان نشوندن هنر نیست. کمی گذشت کمی انطباق با شرایط می تونه آفریننده لحظات شیرینی باشه . منتظر حضور گرم ،فعال و سودمند شما هستیم .
داني عشق چيست؟ آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاريست. درد مي داني چيست؟ آنچه از عشق تو در سينه تنگم باقيست
بوی باران و بنفشه بیقرارت میکند بزم بلبلها به بستان ها بهارت میکند شادی شبنم به روی شاخه ها شور شمشاد و شکوفه شادمانت میکند در چمن سرو چمان سبز رنگ سایه های مهربانی را نثارت میکند چون برقصد برگ با آهنگ باد نرم نرمک ناز نرگسها جوانت میکند
سلام دلتنگ دیدار