اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ایی به چشم عزیز دلم هر شما امر بفرمایید!
مسیر رشدو ترقیت به خاطر دل مهربونی که داری برات فراهمه . فقط اراده کن و منت بذار و برو تو مسیر ...
عزیزم! منم خوبم خوشگلم آدم تا دوستای گلی مثل شماها داره مگه بدون شما بش خوش میگذره. قربونت.
به به ! ببین کی این جاست ... عزیز دلم راه گم کرده ... سلام نازنین الهی شکر خوب خوبم ... شما چه طوری ؟ حالت خوبه ؟ دیگه داشت یواش یواش حسودیم می شد ... گفتم ببینی این آبجی جونم کجا داره خوش میگذرونه که یادی از ما نمی پرسه ... ایشالا که همیشه شاد باشی و لبت به خنده وا شه عسلی ...
سلام سلام خانم گل! امیدوارم که حالت خوب باشه. مرسی گلم خودت گلی فدای وجود نازنینت. بوس عزیزم...
تقدیم به گل وجودت ...
یه گنج واقعی یه دوست همیشگی نیست اما یه دوست واقعی یه گنج همیشگیه.
دنیا را می دهم برای لبخندت ، هراسی نیست شاد که باشی دو باره دنیا از آن من است...
سلام عزیزم خوب و خوش و سلامتی ؟ الهی شکر من که خوبم .شما ها رو هم که می بینم ،عالی میشم . به سلامتی آبجی جونم ، عزیز جون به درس هات برس . من میام و مزاحمت می شم . اومدی یه سر بزن که خیلی خیلی خوش حال می شم . عسلی چه عکس های نانازی برام گذاشتی . میسی . آبجی جون باسلیقه ای دارم ها ... راستی ،خوشگلم : عیدت مبارک
سلام سلام خانوم گل! مرسی تو خوبی. ببخشید دیر جواب میدم آخه ترم آخرم سرم خیلی شلوغه. فدای مهربونیت.
سلام خانمی چه طوری؟
به به ! سلام به عزیز دل خودم ،آبجی خوشگل گلم خانمی من تازه امروز بعد از ظهر برگشتم . ایشالا روزی شما با خانواده سرم شلوغ بود ،دیر خدمت رسیدم .با کمی تاخیر بهت میگم که : نازنین عیدت و روزت مبارک .