اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
صندلـــِی داغ با حضور جنـــاب مازرون
سلام آقا سهند مرســـــــــــی برای تبریک
ممنون ستایش جان عید تو ام مبارک ...
صندلــی داغ با حضـــور جنــاب sr hesabi
مسلما اول ساغر بشینه بیشتر حال میده وااااااااای چه خوب. نچ نچ نچ دیکتاتورانه
حالا بزار فکر کنم ببینیم کودومتون و حال میده اول نشوند رو صندلی ساغر ام با من نه و اره هم نداره اینجا دیکتاتوریه عمل میشه
پس من این امر خطیر رو به عهده ی خودتون واگذار میکنممن که نتونستم ساغر رو قانع کنم.شاید شما بتونید فکر نکنم بشه اون موقع
اونم میشینه توام میشینی بازگشت همه به سوی اوست نه دیگه من اون موقعه فقط بیکارم نه دانشگاه هست نه چیزه دیگه ...
چی شدش؟؟ من کجام؟؟ اینجا کجاست؟؟ صداتون نمیادهمه میدونند که من نمیشینم تنها در حالتی میشینم که ساغر قبل از من نشسته باشه عید فطر نمیشه ولی تو همین یکی دو ماه اگه بخواید بشینید میشهعجب آتیشی به پا کنم
خوب می باشیم خوب تو اگه آتیش زیاد بسوزونی یه دفه دیدی خودتو نشوندم رو صندلی ، اونجاس که من یاده قدیما میکنم و .... الان نمی تونم بشینم ، عیده فطر می شینم
سلام مجدد شکر خوبم شما خوبید؟؟ بله کاملا این مدت متوجه شدم دست به آتیش زدنتون خوب بوده خیلــــــــــی خوب میشه شما بشینید من به پاس زحماتتون از خجالتتون در میام .حسابی داغش میکنم
سلام خسته نمی باشیم خوبی ؟ آره دیگه دوران کاملا آزادی وقتم بود کلی آتیش به پا می کردیم ، ولی الان سرم و هم نمی تونم بخارونم ... سعی میکنم شرکت کنم ، یا اصلا خودم بشینم حال میده
سلام خسته نباشید چه صندلی داغ هایی رو برگزار میکردید http://www.njavan.com/forum/showthre...7%D8%B4%D9%8A) خوشحال میشم تو صندلی داغ های جدید هم شرکت کنید
سلام خیلی ممنونم سال خوبی رو براتون آرزو دارم هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز
سلام سال نو شما هم مبارک ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین ...
بهار ثانیه ثانیه می اید… و اینجا کسی هست که به اندازه شکوفه های بهاری برایت آرزوهای خوب دارد…
سلام ستایش جان مر30 ممنون لطف داری شما . موفق باشی
سلام تولدتون مبارک بهترین ها رو براتون آرزو دارم