اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام خوبم ممنون شما خوبین؟ تموم کردین به سلامتی دیگه؟ اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این آخر خطه، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم، این فقط یه پیچه نه پایان.
سلام احوالات شما؟ ساکنان دریا بعدازمدتی صدای امواج رانمیشنوند چه تلخ است قصه عادت...
سلام احوالات شما؟ خوبیم بدنمیگذره. خب خدارو شکر که تموم شد. اول یه خسته نباشید میگم به داداشم بعدم یه تبریکــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ واسه ی تعطیلات... موفق باشید
سلام خوبم ممنون شما خوبین؟ اره دیگه....امروز امتحانام تموم شدن دیگه....آخییییششش
سلام خوبین شما؟ کم پیداشدین. لابد واسه خاطر امتحاناته دیگه؟ پیشاپیش مبعث پیامبرو بهتون تبریک میگم
سلام خوبم ممنون شما خوبین؟ سلامتی خبری نیست ... جالب بود ممنون
سلام خوبین؟ سلامتین؟ چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چیز بگمممممممممممممممممممم به آدمها اجازه نده اونقدری بهت نزدیک بشن که بتونند بهت ضربه بزنند ...یک سنگ تا وقتی از شیشه دوره بی خطره،اما امان از وقتی که سنگ بخواد به سرعت به شیشه نزدیک بشه...
سلام بد نیستم ممنون شما خوبین؟ "هیچ فرازی در برابر آدم های پاک باخته توان ایستادگی ندارد..."
سلام داداشاحوال شما؟معلم برای سفید بودن برگه نقاشیم تنبیه ام کردوهمه به من خندیدنداما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتنددیدنی نیست....
سلام خوبم ممنون شما خوبین منم یه چند روزی نیستم
سلام خوبین؟ هی نفسی میادومیره یه چندروزی نیستم...
سلام خوبم بد نیستم شما چطورین؟
سلام ممنون شمابهتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
سلام خوبین؟
سلام
سلام بله شنیدم
دکتر علی شریعتی انسانها را به چهار دسته تقسیم کرده است: ١ـ آنانی که وقتی هستند، هستند و وقتی که نیستند هم نیستند. عمده آدمها حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم میشوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند. ٢ـ آنانی که وقتی هستند، نیستند و وقتی که نیستند هم نیستند. مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویتشان را به ازای چیزی فانی واگذاشتهاند. بیشخصیتاند و بیاعتبار. هرگز به چشم نمیآیند. مرده و زندهشان یکی است. ٣ـ آنانی که وقتی هستند، هستند و وقتی که نیستند هم هستند. آدمهای معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را میگذارند. کسانی که همواره به خاطر ما میمانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم. ٤ـ آنانی که وقتی هستند، نیستند و وقتی که نیستند هستند. شگفتانگیزترین آدمها. در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوهاند که ما نمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک میکنیم، باز میشناسیم، می فهمیم که آنان چه بودند. چه میگفتند و چه میخواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم. هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار میگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و غرقه در حضور آنان مست میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان میآید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.
دقیقا باهاتون موافقم راستی مطمئناتابه حال شنیدین که میگن ( طرف ادم نیست ) نشنیدین؟
سلام خوبم ممنون شما خوبین؟ ممنون چشماتون زیبا میبینه اره اما کمتر کسی به این چیزا توجه میکنه
راستی داداش اون مطلب آدم وانسان که فرستاده بودین من خیلی درمورد این دو کلمه یعنی (آدم وانسان ) بادوستام وخانوادم بحث داشتم . یعنی تا سال پیش. وبالاخره متقاعدشون کردم حرفی که من میزنم درسته.