اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
روزگارتون رنگی رنگی و شاد
سلام خوبین؟ با تاخیر عیدتون مبارک ایشالا روزی تون بشه سفر عتبات
سلام برشما خوب هستین؟ نه خبر؟ یوخ سان بالا؟
خودم هنوز نصب نکردم. ولی اگر خواستی آپ کنی از گزینه help ، زبانه ی about firefox رو بزن اتوماتیک از سایت موزیلا برات آپدیت میکنه
سلام شب خوش شما ، این فایر فاکس 8 رو دیدین ؟ برا دانلودش توصیه می کنین ؟ یا یه لینک دیگه پیشنهاد میدین ... http://www.njavan.com/forum/showthre...201#post297201
سلام مرسی هنوز که نه. اگه بیاد چرا که نه!
سلام به داداشی گل خوبین ؟ تو دهات ما داره برف میاد تو دهات شما چه طور ؟.. این از جملات ادیبانه قرن نودو بوقی است ... اهل کوه رفتن تو زمستون هستی ؟ بری بشینی تو تویوپ و قلت بدن بیایی پایین داداشی؟ خودتو آماده کم برا گوله برفی ها ...
احسنت همیشه توصیه های ایمنی رو جدی بگیر
خبر نداشتی چند تا شعر من در آوردی گذاشتم که این طفلی های شعر ندیده و شعر نخونده و شعر نخورده ، از ذوق شون ، بابت هر کدوم سه چهار تا سه چها رتا امتیاز دادن بهم ... من توو هر کاری برم ، اون جا رو نابود می کنم ... ندیدی به توصیه حضرت عالی اومدم تو گذاشتن پست ، چه کردم ؟...
ببین اینا اثرات تالار ادبیات بعد هی بگو من نمیتونم هنوز هیچی نشده داری شعر میگی
سلام فلفل نمکم طلا طلایی اومدم ببینم داداشی کجایی ؟ چه خبر از این ورا ؟ز اون ورا ؟ از اون ور ترها ؟ از این ور تر تر ها ؟
علیک درود خوبم مرسی الان کدومی؟ من فکر کردم اونی!
سلام خوب هستین ما اینیم دیگه ... عیدتون مبارک
خواهش میکنم. صبحتون به خیر وشادی
انشا ا.. هر کدوم قسمت شد موفق باشید.
آقا امین من با اجازت برم دیگه...
البته فضولی نباشه!
چرا تا عید بیشتر نیستی؟!