دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین نازخاتون و ساناز فرهیدوش

57 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. سلام عزیزم نظرت لطفتون هست شما بزرگوارید . شاد باشید
  2. سلام دوست خوبم ... خوبی؟ ممنون که به یادم بودید .....

3. چون نامه اعمال مرا پیچیدند / بردند و و به میزان عمل سنجیدند / بیش از همه کس گناه ما بود ولی /آن را به محبت علی بخشیدند / عید غدیر خم مبارک
  4. نیمه ذی الحجه آمد و ماه آل پیامبر نیامد. چشمان ما به در ماند و مهدی موعود نیامد .تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
  5. ممنون دوست خوبم .....

6. این روز ها چه روز های با عظمتی است ، موسی به طور میرود و فاطمه (س) به خانه علی (ع) ، ابراهیم با اسماعیل به قربانگاه ، محمد (ص) با علی (ص)به غدیر و حسین (ع) با هستیش به کربلا.... التماس دعا .
  7. زندگی یک پاداش است ، نه یک مکافات !فرصتیست کوتاه تاببالی ، بیابی ، بدانی ، بیندیشی ، زیبا بنگری و در نهایت در خاطره ها بمانی ..
  8. خیلی خیلی موفق باشی عزیزم ..... امیدوارم که در مراحل بالاتر هم همینطور موفق و کامیاب باشی...
  9. سلام عزیزم بازم تبریک عرض می کنم واقعا خوشحال شدم .
    من برنامه ریزی آموزشی می خونم . فقط در چهار واحد با هم متفاوته . امار و اقتصاد .
  10. پس شما هم ارشد مدیریت آموزشی می خونید ؟ درسته؟
  11. ممنون از تبریک دوست عزیزم....امیدوارم همیشه موفق، موید و پیروز باشی

12. گلم ببخشید اسم شما رو الان گذاشتم با سبد گل بسیار زیباتون ! بازم تشکر عزیزم ا تمیدوارم شاد با شی عزیزم
  13. سلام عزیز ..خوبی ...خسته نباشی ... خواهش می کنم ...از توجهت ممنونم عزیزم
    آره ماشالله به سایتمون ...
    می گم اگر دوست داشتید توی همون تاپیک جوابیه بدید که بقیه هم این خبر رو ببینن ....
  14. سلام خوبیییییییییییییییییین ؟ ممنون از پست بسیار زیباتون ا کپن امتیازم تموم شده خواهر !
    میبینم سایتمون مثب توپ صدا کرده تبریک و تشکر زیاد از این خبر خوب !
    خستگیم در رفت
نمایش پیغامهای بازدید کننده 41 از 57 تا 57
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123