اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام بر شما. خواهش می کنم. خیلی ممون برای آرزوی زیباتون. همچنین برای شما. باید ببخشید نهایت قدرت امتیاز دهیم بود دیگه.
سلام خانم مهندس خواهش می کنم اختیار دارین مرسی که مطالبم رو می خونید وخوشحالم از اینکه توجه بهم دارید وامتیاز دادید!!واینکه ارزوی حال خوب رو براتون دارم
http://www.njavan.com/forum/showthre...377#post609377
مرسی شما100بروبالا
آفرین بر شما 20 امتیاز مثبت.
کامپوزیت
میتونین بفرمایید در ساختمان از کدوم از مواد استفاده میشه ؟ ژئوممبران ژئوسل ژئوکامپوزیت ژئوگرید
تصاویر ارسالی زیبایی هستن.دشتی که این گل ها داخلشه چقدر باید زیبا باشه !!
بله
سلام.روز شما بخیر.من فقط ایشان را به شما معرفی کردم و بقیه کار بستگی به عملکرد خود شما خواهد داشت.
سلام صبح شما بخیر!!اخر نفهمیدم اهل کجایی؟؟راستی با اقا حسین درمورد من حرف زدی؟؟من بهش پیام دادم!!پس داری رو پروژه هوش مصنوعی کار می کنی؟؟واقعا خوبه؟؟یکی از رشته های ایینده داره!!
همین الان ایشون به سایت اومدن.همین الان برین و موضوع رو مطرح کنین بی شک پاسختان را دریافت می کنین.تا امروز. بله تمام اقوام راضی هستن و مشکلی نبوده. من تهران نیستم.
بله .تا حدودی.تا اونجایی که من اطلاع دارم، نه این طور نبوده.
حالا خارج از شوخی ، همه چیز به خود شما بستگی داره. ایشون یه شعار معروف دارن : یه سوم کار با استاده و دو سوم کار، به تلاش شاگرد بستگی داره. پس حواستون رو جمع کنین ، ما و خودتون رو سربلند کنین.
نه نمیشناسمشون؟؟شما مثل اینکه خوب میشناسنشون؟؟راستی تهران برق ها2ساعت در روز یک هو قطع میشه؟؟