اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد:
شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد از برخی امکانات انجمن استفاده کنید.
جهت اعلام همکاری با سایت علمی نخبگان جوان ، به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید جهت بازیابی به اینجا مراجعه کنید.
در صورتی درخواست ارسال مجدد لینک فعالسازی را دارید به اینجا مراجعه کنید.
جهت اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
دیگه چرا توی بخش کشاورزی تاپیک ارسال میکنی ؟
بسم الله
ای یادش بخیر اخه اونم فلسفه داشت. اخرش دیدی چه گندی زدن به انجمن. تو هم همون a.baroon کوچیکه هستی . اخی خودم مدیرت کردم اینجا رو باید حکومت نظامی کنیم. تا الان دست تنها بودم. در ضمن باید تیمی حرکت کنیم بخش نظامی رو یه تنه جلو اوردم تو این دو سال باید کمکم کنین. ارتشی رو دیگه جلو من اسم نبر. یه خاطره پوچ وتلخ تو زندگیمه که گذشت......
بیشین بینیم بااا... تو هنوز برای من هنوز مهدی 42 کوچولویی که با سامان بهم پیام میدادی که بهم رای بده تا سورنا مدیر نشه خخخخخخخخخخخخخخخ - یادش بخیر
ولش کن ... این نیز بگذرد ... من برم فروم گردی
اره البته گفتم که هر نفر به یه بهونه کنار زده میشه یعنی باور میکنی واسه یه مخفی شدن اونطور برخورد کنن؟ نه بابا میدونستن شاخ میشیم ترسیدن. همونطور که احتمالا از تو میترسن. مخفی میام چون دوستان بسیار زیادن. از سران انجمن محسوب میشم . پیام ها زیاده نمیرسم جواب بدم.الانم که میبینی پیاماتو زود جواب میدم واسه دوست قدیمی بودنته وگرنه پیامها رو بهد دو روز جواب میدم مال بقیه رو
در کل گفتم امیر. وگرنه مدیرت اش دهن سوزی نیست. من خدایی اینجا راحت ترین دوران اینترنتی خودمو داشتم. خیلی راحت هم به درسهام می رسم هم میتونم چهار نکته خوب یاد بگیرم. بالاخره ارتشی و بقیه سایتهای کوچیک یه مشت بچه16 ساله هستن که یکیشونمیگه خلبانم یکی میگه بابام فرمانده ارتشه . یکی میگه...... بابا یک ادم درستحسابی نیست واسه بحث. اخرین بار که اومدم ارتشی چند ماه پیش یکی از بحث ها رو دنبال کردم یکی دوساعت . کم بود به هم فحش بدن. چت باکسشون هم که...... . بالاخره امروز دور انداخته نشی فردا یه جوری به یه بهونه ای با یه دعوایی کنارت میزنن. من دیگه تو اینکارا پیر شدم.
چرا مخفی توی انجمن وارد میشی ؟ یادته با این بهانه انداختنت بیرون ؟!! ----------------- الآن به مرتضی گفته باره آخره که بهت اخطار میدم امضاتو حذف کنی ؟ ----------------- به من گفت چرا 6 تا تاپیک رو ادغام کردی !!!
اره بسیار به نکته جالبی اشاره کردی . حاشیه بسیار کم هستش اینجا. من چند سال میلیتاری دات ای ار بودم. دوسال هم ارتشی. یعنی اونموقع که من ارتشی دات کام رفتم مجموع کاربران عضو شده4 نفر بود ومن نفر پنجمی بودم. مطالب هم3 تا تاپیک بود. 2 سالجون کندیم اونهمه مقاله نوشتم. اونهمه مدیر جذب کردم که الان میبینی به کجا رسیده ارتشی. ولی خب دست اخر که امتحانات و... باعث شد چند روز نریم ارتشی اومدیم دیدم منو از مدیریت عزل کردن واین بود احترام وپاسداشت مدیر در ارتشی دات کام. و این شد قسم خوردم دیگه در این انجمن ها فعالیت نکنم. بقیه کاربران هم تا جایی که نیاز باشه ازشون کار کشیده میشه و بعدش (باعرض پوزش ) دور انداخته میشن.مثل من. منی که بهترین روزهای عمرم رو اونجا گذاشتم با اونهمه دردسر . همون انرژی رو اینجا گذاشته بودم الان ادمین بودم. اینجا همه نوع ادم خوبی هست.از دانش اموز تا دکتری وبالاتر. میتونی چهار نکته خوب یاد بگیری اینو منی میگم که از اون ور میام دیگه.... . الان یه مشت بچه ارتشی روگرفتن همه هم خبر دارم 16-17 ساله طوری که ادم ندونه خیال میکنه کیا دارن تحلیل های نظامی میکنن.... بگذریم اینجا اطلاعات کاربران یکدست نیست. ادم های وارد هستن. ناوارد هم هست.چون از هر رشته وسنی کاربر داره.... پیشنهادم اینه چند تا از بچه های ارتشی (بچه های خوب وکم حاشیه. ) رو بیار نخبگان.قطا اینجا بهشونخوش خواهد گذشت. گذشته از مسائل انجمن و مقالات و... مطمئنم دوستان خوبی پیدا میکنی. ---------------------------------------------------- هنوز کله ات بوی قرمه سبزی میده ... آخه مدیر میخای باشی که چی ؟ با بقیه کلنجار بری و اعصاب خودتو خرد کنی ؟ ولی حرفتو باید با آب طلا نوشت قاب کرد توی دیوار از بقیه کاربرا هم کار میکشند و بعدش دور انداخته میشن
متن توپروفایل مجتبی رو بخون کاملا توضیح دادم چی به چیه. منی که 2 سال عین ...... زحمت کشیدم تنها به خواطر یک هفته کم کاری (امتحانات پایان ترم دانشگاه داشتیم) از مدیریت عزل شدم.شما که جای خود داری برادر. تازه من 5 امین نفری بودم تو کل انجمن ثبت نام کرده بودم . بقیه دوستان که....... همه وقتی تاریخ مصرفشون تموم شد به نحوی دور انداخته میشن.اینجا دوساله هستم اینقدر بهم خوش گذشته ارزو میکردم هیچوقت ارتشی ثبت نام نمیکردم
سلام سولوم سیلیک ... عاقا این کریم قراره با همه مدیراش اینطور رفتار کنه ؟!
برادر تروریست چچنی در حال نماز خواندن