دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

مکالمه بین farhad_jomand و aynaz.t

56 پیغام بازدید کنندگان

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. بله دوستان خوب و باوفا نعمتی هستند نایاب که باید قدر دونست
  2. اما دوستان خوب باوفا سایه گستر اند کافیه فقط بک ندا بهشون بدی............................................ ...
    بادل وجون درخدمت اند............................................ ............................
    جومند!
  3. چنگ با صدای ارام نواخته میشود
    تا یاکریم ها هوهو کنند
    تمام شهر برعکس شده
    بگو کوهها به هم برسند
    از پای همیشه زخمی این دنیا خون میچکد
    از بیخ گلوگا این درد عمیق شده است
    اما تو سرت را بالا بگیر
    شاعران حکمشان اعدام قطعیست
    تمام واژگان را هم فریاد کنی هیچ کس برایش مهم نیست!
    ایناز
  4. واقعا خنده بر دردهای بی درمان دواست پس بخند................................
  5. خنده ها میان لحظاتمان را با دنیایی مادی تغییر ندهیم

تنهای را مفت نفروش به وقتش به قیمت میخرند

قضاوت نکنیم بلکهکمی کفشهای او را بپوشیم
  6. تمام پنجره ها را باز هم کنی
    دیگر قاصدکی رها نخواهد شد
    اینجا
    در پشت پنجره روح نمرده جسم نمرده
    فقط قلبی دیگر تمایلی به تپیدن ندارد
  7. مرسی خوبم شماخ وبید
    بله دردها و غمها رو خودمون بهتر میتونیم برطرف کنیم ولی گاهی تنهاییت اونقدر عمیق شده که هیچ کس معنای حرفهات درک نمیکنه و هر کس فکر میکنه تو رو خوب میفهمه و وقتی سکوت میکنی بهت میگن مغرور و خودخواه هستی این روزها مجبور به تظار میشم که کسی نتونه بفهمه چی در من گم شده قلبم گم کردم چیز کمی نیست
  8. چه خوبه که قلب هاعاشق هم باشند.................................وبا شق هرچیزناممکنی رو ممکن کنند.................
  9. سلام خوبی؟؟واقعا ایناز حرفات حرف حقه!!اما این خودمونیم که می تونیم با این دردها مقابله کنیم وتسکینشون بدیم!!وفکرمون رو زیاد درگیر گذشته نکینم چون دیگه رفته دوباره نمی خواد برگرده!
  10. Click here to view the original image of 720x266px.
  11. یکسری غم ها هست که نه میشه راحت به کسی گفت و نه میشه باهاش کنار اومد بعضی غمها هستند که تو رو بی احساس میکنند مثل درد میمونه وقتی زیاد بکشی یواش یواش کرخ میشی از یه درد تکراری و تنها زمان میتونه کمک کنه و طرز فکرت میتونه باعث بشه اون غم از یاد ببری یا ترمیم بشه همین
  12. چرا بازی غم های بی حس بخونم؟؟
  13. slm khobam bazi qamha biheset mikone v ba harfeton movafeqam
  14. سلام خوبی؟؟چرا ایناز خام؟؟این همه غمگینی؟؟نه برای من این طوری نیست!چون دوست خوب گیر دست دوست در پریشان حالی ودرماندگی!!اما حرفت رو دقیقا قبول دارم!!واقعا امروزه بیشتر افراد این طوری اند!
  15. غريبــــه ها که هـيچ . . .
    دوســـــــتان هم گـاهي به اندازه ي دو سه خط بيشتر..
    حوصــــــله ات را ندارنـــــد...
    ...
نمایش پیغامهای بازدید کننده 41 از 56 تا 56
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123